Green Motion biludlejning

Green Motion. lej bil på Billeje.infoGreen Motion biludlejning er et biludlejningsfirma med en stærk grøn profil, som omfatter et vidtforgrenet netværk af franchises i en række lande, som til stadighed udvides.

Green Motion bestræber sig på at tilbyder deres kunder lejebiler med den seneste grønne teknologi, som ikke blot gavner miljøet, men også giver ekstra god brændstoføkonomi. For at opnår dette samarbejder Green Motion med bilfabrikanter såsom Volkswagen, Citroen, Toyota, Honda, Lexus og BMW, som giver dem bedre adgang til de seneste tiltag inden for grønne biler.

At Green Motion udlejer mere miljøvenlige biler, betyder ikke at deres udbud ikke er ligeså stort som andre biludlejningsselskabers. Du kan således leje alt fra små, kompakte biler til luksus-limousiner fra en lang række udlejningsstationer. Green Motion er for eksempel en oplagt mulighed for at holde ferie med billig billeje og grøn samvittighed i lande som Spanien, Portugal, Frankrig eller Italien.

Bestil billig billeje fra Green Motion

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Green Motion med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning. Vil du kun se miljøvenlig biludlejning fra Green Motion, så benyt vores filter.

Sicilien. Lej bil på Billeje.info

Du kan blandt andet bestille billeje fra Green Motion på Sicilien. Foto: roberto, Creative Commons.

Læs mere om Green Motion miljøvenlig biludlejning på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Green Motion Find Billeje her --> Sammenlign priser her