Maggiore

Billig billeje i Italien med maggioreMaggiore familien har altid haft en stor passion for motorcykler og ikke mindst biler. Vittotio Maggiore, der blev født på Ali i provinsen Massia på Sicilien, blev kendt efter at have deltaget i Siciliens mest prestigefyldte landevejsløb og han vandt den eftertragtede Targa Florio i 1925 på hans trofaste Harley Davidson. I 1947 oprettede han Italiens første biludlejningsfirma med hans sønner Giuseppe og Francesco.

Idag er Maggiore på samme niveau som andre internationale biludlejningsfirmaer. I over 60 år har Maggiore udviklet et stort netværk i hele Italien, med mere end 180 udlejningskontorer i mere end 100 byer, lufthavne og jernbanestationer, samt en flåde på over 18.000 køretøjer.

Maggiore har også indgået partnerskab med de store internationale biludlejningsfirmaer National Car Rental og Alamo Rent a Car. Internationalt har Maggiore mere end 8.800 udlejningskontorer i 90 lande.

Priser på biludlejning med Maggiore

Sammenlign priser fra Maggiore og andre billejefirmaer i søgemaskinen fra CarTrawler. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Billig billeje med Maggiore

Ruiner på smukke Sicilien – Billeje i Italien med Maggiore. Foto: seier+seier

Kontakt-information til Maggiore

Vil du i kontakt med Maggiore kan det ske på følgende adresse:

Maggiore
Monti Parioli, 6
00197 Rome

Telefon: +39 06 22 45 60 60

Læs mere om Maggiore på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Maggiore Find Billeje her --> Sammenlign priser her