Klitområdet ved Corralejo. Bare et af udflugtsmålene på Fuerteventura, du kan nå med billeje. Foto: Victor R. Ruiz, CC BY 2.0

Når vintermørket har sænket sig over Danmark, drømmer mange af os sydpå til sol og varme. Det er netop, hvad du finder på Fuerteventura, som ikke blot har Kanarieøernes længste strande, men også masser at opleve, hvis du lejer en bil.

Kæmpe sandklitter og krokodiller

Fuerteventura, som er den næststørste af de Kanariske Øer, er hver vinter med helt i top på listen over danskernes favoritrejsemål. Hovedattraktionen på den spanske ø er uden tvivl de skønne strande, som er lige så betagende som de er lange. Du kan således nemt bruge hele ferien på at nyde de kilometer lange sandstrande, løbe op i de høje klitter eller udnytte den friske vind til at prøve kræfter med surfing og kitesurfing.

Der er dog også meget at opleve i øens indre med charmerende kirker, landsbyer med smalle brostensstræder og historiske levn efter øens første befolkning. Kør for eksempel en tur til Betancuria, øens første hovedstad, og Pajara, der efter manges mening er den smukkeste by på Fuerteventura. Læg også vejen forbi byen Tiscamanita, hvor du på vejrmøllemuseet kan se, hvordan man i generationer har malet gofio, der er mel af af forskellige ristede kornsorter. Her er der også muligt for at smage på de traditionelle gofiokager, som kendes fra alle de kanariske øer. Er du ikke blevet rigtig mæt, kan det anbefales at køre en tur til Ajuy, som har adskillige anerkendte barer og restauranter, samt en sort sandstrand og nogle store grotter.

Rejser du med børn vil et besøg i Oasis Park være populært. Her kan I komme tæt på en bred vifte af eksotiske fugle, krybdyr og dyr fra det afrikanske fastland som giraffer, flodheste og krokodiller. Vil I shoppe, bør I køre en tur til hovedbyen Puerto del Rosario, hvor for eksempel det store shoppingcenter Las Rotondas kan opfylde enhver shoppers hedeste drømme.

Fuerteventura er ikke større end, at du kan køre rundt om den på én dag. Det ville dog være en skam ikke at tage sig god tid til at stoppe ved de forskellige seværdigheder. Derfor kan det anbefales at udforske øen i mindre bidder ad gangen, for eksempel en runde i nord, midt og syd.

Find den billigste billeje på Fuerteventura

Der er som regel gode muligheder for at finde en billig lejebil på Fuerteventura, som betjenes af en bred vifte af biludlejningsfirmaer. Her finder du således store, internationale firmaer som Avis, Hertz og Europcar, men også en stribe mindre, lokale udlejere der ofte har konkurrencedygtige priser.

Brug søgemaskinen øverst her på siden til at finde og bestille en lejebil til ferien på Fuerteventura. Det er den nemme måde at sammenligne alle biludlejningsfirmaernes bedste tilbud på én gang. Du skal blot angive hvor og hvornår, du ønsker at afhente din bil.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *