Ferrari har allerede en forlystelsespark i Dubai. Foto: Aziz J.Hayat, Creative Commons.

Har du benzin i blodet? Så er den kommende forlystelsespark i det nordlige Spanien nok lige noget for dig. Her vil Ferrari give dig chancen for at opleve nogle af de elementer fra Formel 1 racerløb med mest adrenalinsus.

Hurtigste rutsjebane i Europa

Parken, Ferrari Land, som kommer til at ligge i Catalonien, vil ifølge Ferrari blandt andet byde på Europas højeste og hurtigste rutsjebane døbt ‘Vertical accelerator’. Vover du dig op i denne, vil du opleve en acceleration fra 0 til 180 km/t på bare 5 sekunder og derved blive udsat for en G-kraft på 4,5.

“Accelerationen vil være en hurtigere end en Formel 1 bil”, lyder det fra Marc Gené, en af Ferrari’s Formel 1 testkørere, som også er med i udviklingen af Ferrari Land.

Ifølge Gené er meningen med parkens forlystelser da også netop, at de besøgende skal få mulighed for på egen krop at mærke noget af følelsen af at sidde bag rattet i en fuldblods racerbil. Der vil dog være forlystelser for alle aldre, også familiens mindste medlemmer.

Ferrari har indgået et samarbejde med PortAventura World om at udvikle den nye park i Catalonien i det nordlige Spanien. Der investeres €100 millioner i Ferrari Land, som efter planen skal stå klar 7. april næste forår.

Bestil billig billeje i Catalonien

Rejser du til det nordlige Spanien for at opleve mere end populære Barcelona, er en lejebil i langt de fleste tilfælde den mest komfortable og fleksible måde at komme omkring på. Med en bil kommer du nemt rundt til attraktioner og seværdigheder uden at skulle tænke på køreplaner.

Brug søgemaskine øverst her på siden til at lave en hurtigt søgning efter den billigste billeje i Catalonien. Du kan finde og bestille billeje i alle større byer og lufthavne som for og udvalget inkluderer både store internationale biludlejningsfirmaer som Hertz, Europcar og Sixt, men også mindre lokale spanske udlejere.

Vil du kun se priser fra bestemte udlejere i oversigten, eller er du for eksempel kun interesseret i bestemte bilkategorier, kan du med fordel bruge søgemaskinens filterfunktion til at indsnævre resultatet.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *