Madeira lufthavnMadeira lufthavn - Der er kommet flere direkte fly fra Billund til Madeira lufthavn. Hav din lejebil klar når du lander med billeje.info Foto: futureshape

Der er gode flyforbindelser til Madeira fra Billund lufthavn den kommende vinter. Portugesiske SATA Internacional vil således, ligesom Cimber Sterling, ugentlig flyve direkte fra Billund til Madeira Funchal lufthavn. Det er oplagt at bestille billeje i Madeira lufthavn, hvor der er et stort udvalg af lejebiler, så din lejebil står klar når du ankommer fra Billund. Med billeje er det nemt at tage opdagelse og opleve de smukke landskaber på Madeira.

Cimber Sterling vil flyve fra Billund lufthavn til Funchal hver mandag fra den 23. januar til den 19. marts. Der vil være afgang kl. 08.00 fra Billund med ankomst i Funchal kl. 11.55 lokal tid. Hjemrejsen sker fra Funchal kl. 12.55 med ankomst i Billund kl. 18.30.

Cimber Sterling får dog kun den første uge alene på ruten til Madeira. Allerede fra den 31. januar starter det portugesiske luftfartsselskab SATA Internacional sine flyvninger på samme rute med faste ugentlige afgange om tirsdagen kl. 10.00 fra Funchal med ankomst i Billund kl. 15.25. SATA flyver tilbage til Madeira fra Billund kl. 16.25, så du ankommer kl. 20.25 i Funchal.

Madeira et populært rejsemål i vintermånederne

Madeira placering i det østlige Atlanterhav lidt nord for Gran Canaria og de andre Kanariske øer giver øgruppen sit berømte milde klima året rundt, og er af samme grund et populært rejsemål i vintermånederne. På hovedøen, Madeira, ligger lufthavnen Madeira Funchal internationale airport og hovedstaden Funchal. Der findes også en lufthavn på øen Porto Santo, som ligger 50 km nordøst for Madeira.

Madeira er blevet et meget populært vinterrejsemål blandt danske turister, hvortil mange vender tilbage igen og igen for at nyde den smukke og frodige natur på øen, som meget passende også er kendt som ‘blomsterøen’. Her kan man med billeje opleve øens utroligt variation med bjergrige skovområder, græssletter, charmerende små landsbyer, levadaer og ikke mindst den imponerende blomsterrigdom med f.eks. vilde orkideer.

Billig billeje i Funchal Madeira lufthavn

Det er nemt at finde billig billeje i Funchal Madeira lufthavn, du skal blot indtaste dato og alder i søgemaskinen her på siden, vælge Madeira lufthavn og trykke “bestil billeje”. Du kan selvfølgelig søge så mange gange du vil, og får nemt og hurtig overblik over alle priser og ledige lejebiler i netop den periode du skal rejse.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *