Den tyske lufthavn får snart bedre plads til lavprisfly. Foto: calastine, Creative Commons

Frankfurt Lufthavn, som med næsten 61 mio. passagerer i 2016 er en af de største i Europa, skal have en ny “lavprisfinger”. Det skal give lufthavnen mere plads til lavprisflyselskaber som Ryanair, Wizz Air og WOW air med en kapacitet på fire til fem millioner passagerer årligt.

Vigtigt knudepunkt i Tyskland

En stor del af de millioner flypassagerer, som ankommer til Frankfurt Lufthavn hvert år, skal videre ud i verden. Lufthavnen er således en vigtig hub-lufthavn med et vidt forgrenet netværk af ruter ud i resten af Europa og til fjernere destinationer.

Frankfurt Lufthavn ligger dog også godt placeret for dig, som vil rejse videre med billeje i Tyskland. Udover seværdighederne i selve Frankfurt am Main, som ligger omkring 12 km fra lufthavnen, er der også mange andre interessante udflugtsmål inden for din rækkevidde med bil.

Trænger du til at slappe rigtigt af, kan du for eksempel køre en tur til den historiske spa-by Wiesbaden, der ligger under en halv times kørsel væk. Lidt længere væk, ca. en times kørsel mod syd, ligger Heidelberg, som har et berømt slot og en hyggelig, gammel bymidte.

Bestil en lejebil i Frankfurt Lufthavn

Uanset dit behov er der gode muligheder for at finde en lejebil i Frankfurt Lufthavn. Det klart letteste er at bruge søgemaskinen her på siden til at finde og bestille en bil i ro og mag hjemmefra. Så kan du flyve til Tyskland i sikker forvisning om, at der vil stå en lejebil klar til dig ved ankomst.

Der er generelt et stort udvalg af biludlejningsfirmaer i Tysklands større lufthavne og byer. Ligeledes i storlufthavnen ved Frankfurt hvor udlejere som Avis, Hertz og Europcar naturligvis er repræsenteret. Der er mulighed for at returnere din lejebil ved begge lufthavnens terminaler, men vær opmærksom på, at ikke alle udlejere tilbyder mulighed for dette.

Skal du aflevere din lejebil med fuld tank, ligger der to tankstationer nær lufthavnen.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *