Hertz udlejningskontor. Foto: Hertz.

Den 1. marts åbner Hertz Biludlejning to nye udlejningskontorer i henholdsvis København N og Gladsaxe i samarbejde med Daugaard Biler. I første omgang tilbyder Hertz traditionel billeje fra de nye kontorer, men vil på sigt også introducere delebiler for dig, som har brug for en lejebil under et døgn.

Alsidig biludlejning i hovedstaden

Hertz og Daugaard Biler indledte deres samarbejde i efteråret 2014 med opstarten af udlejningskontoret i Lyngby, og med en ambition om at kunne tilbyde kunderne Hovedstadens mest alsidige bilhus udvides samarbejdet nu med yderligere to kontorer.

Når der åbnes for biludlejning den 1. marts 2015 får du derfor ifølge Hertz et bredt udvalg af lejebiler såsom Citroën, Mazda, Nissan, Opel, Suzuki og Toyota. En bilflåde som ifølge Hertz henvender sig til både private og erhvervslivet i København.

“Den geografiske placering er perfekt, og vi ser frem til at kunne servicere Københavns erhvervsliv og private kunder samt styrke Hertz’ netværket i Danmark” – lyder det fra Operations- og Franchise Manager hos Hertz, Maj-Britt Bonnesen.

Fra de tre udlejningskontorer vil Hertz i første omgang tilbyde traditionel biludlejning, men siger at kunderne på sigt også vil få andre transportløsninger som for eksempel Hertz Delebilen – henvendt til rejsende, der blot har brug for en lejebil i under et døgn. Dette billeje-koncept er allerede nu tilgængeligt flere andre steder i København.

Bestil billig billeje i København

Skal du bruge en billig lejebil i København? Der er mange biludlejningsselskaber i hovedstaden, og vil du være sikker på at finde den billigste pris på billeje i København, bør du sammenligne deres tilbud.

I søgemaskinen her på siden kan du nemt og hurtigt få en oversigt over priser på lejebiler fra Hertz og mange andre biludlejere såsom Avis, Sixt, Europcar og Budget. Indtast blot hvor og hvornår du vil afhente din bil, så finder søgemaskinen den bedste pris.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *