Udlandsdansker billeje i Danmark om vinteren

Snart er julen over os, og mange udlandsdanskere vender hjem til Danmark for at nyde juleferien med familie og venner. Har du brug for billeje i juleferien for at komme nemt rundt i Danmark, kan du som udlandsdansker drage fordel af ekstra lave priser på billeje.

Tax Free billeje i julen

Årsagen til at du som udlandsdansker kan nyde julen i Danmark med ekstra billig billeje skal findes i valutabiler, også kaldet skattefri lejebiler. I modsætning til almindelige lejebiler slipper biludlejningsselskaberne for at betale de normale (høje) registreringsafgifter på valutabilerne, hvilket giver mulighed for billigere biludlejning i Danmark til udlandsdanskere.

De billige og skattefri lejebiler må nemlig kun udlejes til personer bosat i et andet land (inklusive Grønland og Færøerne), som udover en billigere lejepris som regel også får fri kilometer inkluderet i lejen.

>> Læs alt om tax free billeje for udlandsdanskere her

Pres fra billig billeje i udlandet

Ordningen med de billige valutabiler til udlændinge og udlandsdanskere blev til på foranledning af biludlejnings-branchens organisation, som i takt med stigende registreringsafgifter på danske biler blev frustreret over ulige konkurrencevilkår i forhold til biludlejningsselskaberne tæt ved grænsen i Sverige og Tyskland, som i stigende grad blev valgt af udlændinge og udlandsdanskere, som skulle benytte billeje i Danmark. Den danske regering indførte derfor de såkaldte valutabiler, som igen gjorde det attraktivt for udlandsdanskere at bestille billeje i Danmark fremfor at køre ind i landet med en udenlandsk lejebil.

Bestil skattefri biludlejning i Danmark

Er du ikke er bosiddende i Danmark og ikke tilmeldt det danske folkeregister, har du altså med skattefri billeje en enestående mulighed for at holde jul i Danmark med den komfort en lejebil giver.

Du kan med din status som udlandsdansker eventuelt også benytte de lave priser på billeje i Danmark som en chance for at leje en bedre biltype, end du normalt ville ved billeje i Danmark. I søgemaskinen her på Billeje.info finder du nemt mange forskellige biltyper fra de forskellige biludlejere i Danmark. Du kan helt sikkert finde en bil, der passer til dine behov og budget.

>> Du kan læse mere om billig billeje for udlandsdanskere her

Få flere fordele som udlandsdansker

De fleste store biludlejningsfirmaer giver udlandsdanskere en række yderligere fordele – ud over en stor besparelse på prisen. Det kan være fri kilometer, gratis GPS, lav selvrisiko og meget andet. Som regel gælder dette ved billeje helt op til 30 dage, men husk at tjekke betingelserne grundigt, når du kigger på de enkelte lejebiler.

Hos Billeje.info samarbejder vi med CarTrawler, som står for at sammenligne prisen på billeje på tværs af alle biludljeningsfirmaer. Vælger du at booke en lejebil gennem Billeje.info, handler du med CarTrawler, og vi modtager en mindre provision for at henvise dig.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *