1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Odrebekræftelse
Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Klassiske biler klar til race på Malta

Klassisk bil Malta

Selvom de har mange år på bagen, kan selv de ældste biler stadig bruges ægte væddeløb på Malta. Foto: CC0 Creative Commons.

Der bliver masser at se på for bilentusiaster de kommende fire dage på Malta. Især hvis gamle biler vækker begejstring, da over 70 biler fra før 1976 kan opleves kæmpe om titlen som årets Malta Grand Prix Champion.

Malta Classic

Det var den franske bilentusiast Thierry Giovannini, som arrangerede den første udgave af Classic Car Grand Prix på ringvejen omkring Valletta på Malta. Siden er løbet blevet flyttet til Mdina, hvor de historiske omgivelser komplementere de klassiske biler på smukkeste vis.

Malta Classic som løber af stablen den 5-8. oktober, består af et bakkeløb, et Concours d’Elegance (fremvisning) og hovedbegivenheden, Grand Prix-løbet rundt om den gamle by. Her kan du se en stribe legendariske biler fra blandt andet Aston Martin, Ferrari, Jaguar og Alfa Romeo give alt hvad de har rundt på banens kurver og sving. Her bliver der ikke holdt igen, trods en høj alder.

Se den fulde deltagerliste og det fulde program for årets løb på den officielle hjemmeside for løbet.

Ferie på Malta med billeje

Du finder ikke veteranbiler i udvalget hos biludlejningsfirmaerne på Malta. Til gengæld finder du et stort udvalg af moderne lejebiler i stort set alle størrelser. Uanset hvilket behov du har for transport, kan du derfor næsten altid finde et køretøj, som passer, når du benytter billeje på Malta.

Brug søgemaskinen øverst her på siden til at finde og bestille den billigste lejebil. Søgemaskinen fra CarTrawler indhenter de aktuelt bedste tilbud fra en lang række store og små udlejere i lufthavne og større byer på middelhavsøen.

Tags: 

Ingen kommentarer endnu.

Skriv kommentar