Tyveriforsikring ved billeje

Når du bestiller billeje gennem en formidler af biludlejning, vil den lovpligtige tyveriforsikring normalt være inkluderet i lejeprisen, og dette gælder naturligvis også, hvis du booker en lejebil gennem CarTrawler hos billeje.info.

Jeg har i det følgende samlet et par råd og tips om tyveriforsikring i forbindelse med biludlejning.

Hvad er tyveriforskring i forbindelse med billeje?

Tyveriforsikring er en forsikring, der dækker, hvis lejebilen eller dele af bilen bliver stjålet. Tyveriforsikringen fremgår af bookingoversigten på step 2 i booking-processen, når du booker en lejebil i søgemaskinen på vores side. Vi anbefaler, at du altid læser din lejekontrakt grundigt igennem, inden du booker din lejebil, så du er helt sikker på, at du har den tyveriforsikring, som du ønsker.

Vi anbefaler også, at du hjemmefra tjekker, om du allerede har noget dækning i forbindelse med billeje i udlandet fra dit eget forsikringsselskab, gennem din rejseforsikring eller om du har kreditkort hos et kreditkortselskab, der tilbyder deres egen forsikring ved leje af bil i udlandet.

Læs mere om forsikring af lejebil her.

Fuld forsikring uden selvrisiko

Vær opmærksom på, at der på enhver tyveri-forsikring er en selvrisiko (kaldet “excess” på engelsk), som fremgår af lejekontrakten. Normalt udgør selvrisikoen det beløb, du deponerer ved udlevering af lejebilen (med kreditkort). Omkostninger, der overstiger dette beløb, dækkes af biludlejningsselskaberne.

Men du kan også vælge at tegne fuld forsikring uden selvrisiko. I søgemaskinen vil du kunne se, at forskellen på at leje bil med eller uden selvrisiko er relativ lille. Fuld forsikring betyder kort og godt, at du ikke skal bekymre dig om skader på bilen, da du ikke skal betale, hvis bilen enten bliver stjålet eller pådrager sig en skade.

Læs om ansvarsforsikring ved billeje her.

Dette indlæg er sidst opdateret i januar 2020 – jeg håber, at du fandt informationerne nyttige. For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten grundigt igennem, når du bestiller en lejebil.

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!