Cozido á Portuguesa. Foto: Nick Robinson

Januar er en god og populær måned at besøge Madeira på. Har du bestilt billeje i Funchal hjemmefra, har du mange spændende udflugtsmuligheder at vælge imellem. I årets første måned kan du for eksempel køre en tur til nordkysten for at opleve den traditionsrige Festa do Panelo.

Et godt måltid på Madeira

Har du efterhånden samlet appetit igen efter dagene med rigelig julemad, er der masser at kaste sig over på Madeira. Mange som rejser til den smukke blomsterø i Atlanten, opdager således, at der ikke blot venter meget smuk natur, men også et spændende køkken med unikke retter.

En af Madeiras egne specialiteter kan du opleve hvert år den tredje søndagmorgen i januar. Her samles lokale familier i Seixal, en lille landsby nær Porto Moniz, for at tilberede “Panelo”. Denne gryderet som indeholder grønsager og blodpølse minder meget om “Cozido á Portuguesa”, en anden kendt gryderet fra Portugal.

Udover chancen for at nyde denne velsmagende ret, er der denne dag opstille adskillige boder, hvor du kan købe lokalt producerede fødevarer og drikke. Ligeledes er der som regel forskellige former for underholdning for hele familien.

Fra Funchal er der omkring 42 kilometers kørsel til Seixal mod nordvest. Undervejs er der naturligvis også mange andre seværdigheder, som du kan gøre holdt ved. I en lejebil har du friheden til at nyde turen i dit eget tempo.

Lej en bil i Funchal

Selvom hovedbyen Funchal er rig på historiske og kulturelle seværdigheder, ønsker de fleste besøgende også at opleve resten af den smukke ø. Den nemmeste og mest fleksible måde at komme omkring på er med en lejebil.

I søgemaskinen her på siden kan du let og hurtigt finde den billigste billeje i Funchal på Madeira. Brug eventuelt filterfuntionen til hurtigt at finde bestemte biltyper.

Du kan naturligvis også bruge søgemaskinen til at finde og bestille en lejebil i lufthavnen ved Funchal, hvis du foretrækker at afhente din bil her.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *