Hertz Biludlejning i Amsterdam giver nu sine kunder mulighed at udforske den hollandske hovedstad ikke blot med billeje, men også i en lejet båd på byens berømte kanaler. Hvad med for eksempel at sejle i en gondol eller en luksus-motorbåd på din vej rundt i Amsterdam?

Til en timepris fra 5 euro per person eller 150 euro per båd er Hertz’ både en chance for at opleve Amsterdams seværdigheder fra vandsiden i eget tempo. Du kan læse mere om og bestille bådene hos Hertz.

“Vi er glade for nu at inkluderer både som en del af vores mangfoldige udbud af lejebiler. Amsterdam er en af verdens smukkeste byer og med kanalerne i byens hjerte, er der ikke en bedre måde at udforske. Hvad enten lejere søger et afslappende cruise på vandet med en erfaren kaptajn ved roret eller et eventyr, hvor de selv navigerer rundt på byens vandveje, er Rent A Boat en ideel løsning,” siger Michael Taride, Præsident for Hertz International.

Den nye båd-udlejning hos Hertz Biludlejning i Amsterdam vil også være oplagt til forskellige events som for eksempel en skole- og firmaudflugter, bryllupper og polterabender. De større både vil have et rigt udvalg af bekvemmeligheder om bord såsom en bar, køkken, toilet og musikanlæg. Udvalget af faciliteter afhænger af den valgte bådtype. Bådleje-kunderne får mulighed for at udforske og gå i land ved Amsterdams mange seværdigheder som for eksempel det kongelige palads, Rijksmuseum, Van Gogh museet og blomstermarkedet.

Hertz Rent A Boat er kommet i stand via et partnerskab mellem det lokale bådfirma, Boot Amsterdam B.V., og Hertz Biludlejning i Holland.

Bestil billig billeje i Amsterdam lufthavn

Har du behov for billig billeje i Amsterdam lufthavn har ikke bare Hertz men en lang række biludlejningsfirmaer et stort udvalg af lejebiler her, så du altid kan finde en perfekt lejebil til at komme videre ind til den smukke by, og til eventuelt at besøge attraktioner andre steder i Holland. Benyt billeje-søgemaskinen her på siden, som i samarbejde med CarTrawler finder de bedste tilbud på billeje i Amsterdam lufthavn, og gør det let for dig at finde den bedste lejebil.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *