Billig billeje med Zoom Car RentalFlot landskab i Toscana, Italien - Oplev Toscana på egen hånd med billeje fra billeje.info. Foto: stevehdc

Ingen tur til Toscana, der er hjemsted for den berømte Chianti Classico og andre fine italienske vine, er komplet uden et besøg på nogle af vingårdene og det er næsten umuligt uden en lejebil da afstanden mellem vinhusene er store. Skal du rejse til Toscana så bestil en billig lejebil i billeje-søgemaskine fra CarTrawler og Auto Escape der sammenligner priser på biludlejning fra alle billeje-firmaer i Toscana og i alle byer og lufthavne i Italien.

Søg priser på billeje i Italien

Oplevelser i Chianti

Det, der er blevet kendt som Chianti-egnen i Toscana, dækker et enormt område og inkluderer syv forskellige vin-zoner. I Chiantis hjerte mellem Firenze og Siena ligger Chianti Classico, mens de resterende områder – Colli Fiorentini, Colli Senesi, Colline Pisane, Colli Aretini, Rufina og Montalbano – spreder sig ud over det centrale Toscana.
Hovedcentrene i Chianti Classico er Greve, Panzano, Castellina, Gaiole, Fonterutoli og Radda – det officielle sæde for vinhandlernes forening kendt som Consorzio dello Gallo Nero. Spredt mellem disse byer, hvoraf mange kan nås via den smukke rute N222, findes adskillige vinmarker og vingårde. De fleste gårde tager mod besøgende. De er sande skatkister med kunst og historie foruden selvfølgelig vinen, og i høj grad værd at besøge. Chianti News, som fås på lokale restauranter og hoteller, har en liste over steder, der er åbne for vinsmagning.
Ejerne er som regel stolte over at kunne fremvise deres vine og forklare præcis deres måde at fremstille vin på. De forklarer gerne de mange faktorer, der influerer på vinens smag, f.eks. jordkvalitet, beskæring og podning, og den videnskabelige forklaring på processer som gæring og modning. Eksperimenter foretages løbende, og mødet med vinproduktionens forskellige skoler er fascinerende. Enhver vinproducent vil kunne diskutere i timevis for og imod de forskellige slags træ, som bruges i tønderne og fadene til modning og opbevaring. Men den bedste grund til at besøge vingårdene er uden tvivl….at smage på vinen. Nyd det.

Få mere information om vin i alle regioner i Italien hos Italienskvinguide

Billig billeje i Italien

På Billeje.info kan du bestille billig billeje i Toscana og i alle andre regioner i Italien. I søgemaskinen finder du lejebiler i alle byer og lufthavne i Italien og du kan i fred og ro sammenligne priser på din lejebil fra alle billeje-selskaber i Italien.

Læs mere om billig billeje i Italien

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *