Billeje i Madeira lufthavnMadeira lufthavn - nu er der direkte fly til Madeira fra Billund. Hav din lejebil klar når du lander med billeje.info. Foto: Leo-setä

Den portugisiske fodboldstjerne Christiano Ronaldo har allerede sit eget museum, hotel og statue på fødeøen Madeira, men efter EM-triumfen bliver også Madeira lufthavn opkaldt efter fodboldspilleren.

Mød Ronaldo på blomsterøen

Lufthavnen som ligger ca. 13 km nordøst for hovedbyen Funchal, modtager årligt 2,5 millioner rejsende. Fremover vil disse lige fra ankomsten blive mindet om Christiano Ronaldo’s stjernestatus på Madeira.

Fodboldspilleren har i forvejen sit eget museum i Funchal, hvor du blandt andet kan se nogle af de mange trofæer fra hans imponerende karriere. Ved dette museum står desuden en 3,4 meter høj bronzestatue af Ronaldo.

Navneændringen af Madeira Lufthavn kommer netop som Ronaldo har åbnet det første hotel i en stribe af nye hoteller, Pestana CR7, som bærer hans varemærke.

Lej en bil i Madeira Christiano Ronaldo Airport

Vil du nemt videre til dit hotel fra lufthavnen, er det nemmeste at leje en bil. Dertil kommer, at du med en lejebil har utallige muligheder for at tage på spændende udflugter rundt om på den portugisiske ferieø.

Madeira Lufthavn er en behagelig, moderne lufthavn, som blandt andet betjenes af en bred vifte af biludlejningsfirmaer som Europcar, Sixt, Hertz og Avis/Budget.

Brug søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden, til at sammenligne priser fra de forskellige biludlejere i lufthavnen. Er du på udkig efter en bestemt biltype, eller vil du kun se tilbud fra bestemte firmaer, kan du med fordel benytte søgemaskinens filterfunktion.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *