1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Odrebekræftelse

Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer

Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Ny guide om lejebiler hos Centauro biludlejning i Spanien

Centauro biludlejning i Spanien er ofte blandt de billejefirmaer du finder i søgemaskinen hos CarTrawler. I vores nye guide om flåde af lejebiler hos Centauro kan du læse om de typer af lejebiler og bilmærker du finder hos Centauro. Vi skal dog gøre opmærksom på at den Centauro er et af de billejefirmaer som ofte udskifter der flåde af lejebiler med nye bilmodeller så er guide kun en beskrivelse af hvilke typer biler du kan leje. Du kan altid se aktuel information om betingelser og lejebiler i søgemaskinen.

Læs mere om Centauro lejebiler i Spanien

Centauro billeje i spanien

Centauro billeje i Spanien – Lej billig bil i alle byer og lufthavne i Spanien

 

Flåde af biler

Ligesom de fleste andre biludlejningsselskaber i Spanien og resten af verden har Centauro mange forskellige grupper og kategorier af biler. Du finder biler i gruppe A, B, C, D, Eo g M Læs mere om hvilke biler der er i grupperne fra Centauro biludlejning ved at klikke på nedenstående link.

  • Biler med automatgear
  • Cabriolet Lejebiler
  • Executive, biler gruppe E og F
  • Familiebiler
  • Intermediate, lejebiler i kategori D
  • Minivan, gruppe M
  • Varevogn, biler i kategori M
  • Økonomi, gruppe A og B

Se hele flåden af biler hos Centauro biluddlejning i Spanien

Billeje i Spanien

Spanien er det land i Europa hvor flest danskere lejer bil når de rejser til Spanien på ferie eller forretningsrejse. Bladt de største udlejningssteder af billeje i Spanien er Malaga lufthavn, Barcelona lufthavn, Palma de Mallorca og Gran Canaria. I de forskellige søgemaskiner på Billeje.info kan du finde billig billeje og sammenligne priser i samtlige byer og lufthavne i Spanien. I vores guide om billeje finder du også en beskrivelse af de fleste rejsemål, byer og lufthavne i Spanien hvor du kan leje en billig bil. Klik på Nedenstående link for at læse mere om billeje i Spanien eller indtast hvor og hvornår du vil leje bil i søgemaskinen og få et overblik med alle biler og priser.

Søg efter billig billeje i Spanien

Tags: , ,

Ingen kommentarer endnu.

Skriv kommentar