Da Udenrigsministeriets i deres seneste rejsevejledning skiftede farven på blandt andet Tyskland, Østrig og Italien fra orange til gul, var der mange af os, som øjnede en mulighed for ikke blot at handle billigt på den anden side af grænsen igen, men også for denne sommer at drage sydpå på bilferie med billig billeje.

Gul farve i rejsevejledningen betyder, at rejser til landet ikke længere frarådes. Du skal dog stadig “være opmærksom på din personlige sikkerhed og holde dig opdateret”. Som vi tidligere har beskrevet her på siden, er billeje en sikker måde at rejse på i denne Corona-tid. Fremfor at rejse stuvet sammen i offentlig transport, rejser du i en lejebil i din egen sikre “boble”. Biludlejningsfirmaerne er desuden ekstra opmærksom på rengøringen ved klargøring af deres biler.

Som skabt til bilferier

Tyskland ligger år efter år i top over danskernes favoritmål for bilferier. Det skyldes ikke kun, at det er vores naboland. Ganske vist er Tyskland for mange danske ferierejsende ofte blot et transitland på vejen mod for eksempel Østrig eller Italien. Kendere vil dog vide, at der også er masser at opleve for hele familien på en bilferie i Tyskland. I bil kan du for eksempel følge en af de mere end 150 tematiske ruter, som præsentere dig for landets største seværdigheder. Vores naboland mod syd er over otte gange større og rummer en fantastisk variation i både landskaber og kulturer. Det spænder lige fra badebyerne ved Østersøens sandstrande og vinlandet i Midttyskland til storslået alpelandskaber og hyggelige bierstuben mod syd. Tyskland er et land som indbyder til eventyr på egen hånd i en lejebil!

Kør-selv ferie med billig billeje fra Flensborg

En anden vigtig fordel ved at tage på bilferie i Tyskland er de lave priser på billeje. Har du egen bil, tænker du måske umiddelbart, at det ikke giver mening at benytte billeje i Tyskland. Men der tager du fejl. For det første er udvalget af lejebiler stort, da tyskerne selv har tradition for at benytte billeje til rejser i hjemlandet. For det andet er priserne på lejebiler i Tyskland mærkbart lavere end herhjemme. Sidst, men ikke mindst, viser undersøgelser, at regningen for at køre på bilferie sydpå i egen bil ofte er større end man regner med, når slid og værditab på bilen medregnes.

Bilferie med billeje fra Flensborg billigere, når alt regnes med

Lige på den anden side af grænsen i Flensborg, kan du stille din egen bil og skifte til en komfortabel lejebil. Udover at skåne din egen bil, er det også en oplagt chance for til rimelige priser at køre videre sydpå i en mere rummelig bilmodel eller en af nyere dato end din egen. Lejer du en bil til ferien i Tyskland, skal du desuden ikke bekymre dig om, hvorvidt bilen har et gyldigt miljømærke. Hovedparten af de tyske storbyer har indført miljøzoner, og uden den rigtige miljøzonemærke i forruden, vanker der en klækkelig bøde.

Fly + lejebil = oplevelsesrig ferie

Er det et af de “gule lande” længere sydpå, der er målet for sommerens rejse, kan selve den billigste lejebil ikke altid konkurrere med en billig flyrejse. Men blot fordi du ønsker at springe den lange køretur over og i stedet flyve til for eksempel Italien, kan du stadig nyde godt af lejebilen fleksibilitet. Lige så snart du har bestilt din flybilletter, anbefaler vi, at derfor du booker en lejebil i ankomstlufthavnen. Særligt i år, hvor der forventes mangel på lejebiler mange steder, er det vigtigt at bestille sin lejebil i hjemmefra – gerne i så god tid som muligt.

Både i Italien og på de mange andre populære feriedestinationer, som snart igen åbner for rejsende, er en bil den bedste måde at komme omkring på. Særligt i denne tid er det en befrielse at have en lejebil i ferien, så man slipper for at være afhængig af offentlig transport eller taxi, og de restriktioner som eventuelt kan gælde der. Men vigtigst af alt, har du med en bil til rådighed meget mere frihed til at udforske små perler væk fra den slagne turistvej.

Bestil din lejebil til sommerferien nu!

Uanset om du vil leje en bil i Flensborg til en bilferie med familien videre sydpå i eget tempo eller foretrækker at afhente din lejebil i lufthavnen på din destination, bør du booke hjemmefra. Det kan du nemt gøre i søgemaskinen her på Billeje.info.

I søgemaskinen, som du finder øverst på siden, kan du på få sekunder sammenligne priser på billeje i både lufthavne og byer fra en bred vifte af kendte udlejere som f.eks. Hertz, AVIS, Enterprise, Alamo, Sixt, Europcar og Budget samt en række mindre, lokale firmaer. Derudover tjekkes også priser hos en lang række små lokale udlejningsselskaber. Det er i mange tilfælde dem, som har de bedste tilbud – specielt hvis du er lidt sent ude med din bestilling af billeje.

Når du har fundet det bedste tilbud på netop den lejebil, som lever op til ønsker for rejsen, er du blot nogle få klik mere fra at have sikret dig billeje billeje. Husk at du har FRI AFBESTILLING indtil 48 timer før afhentning på de fleste lejebiler (afhængigt af i hvor god tid du bestiller).

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *