Gdansk har også meget at tilbyde ferierejsende blandt andet i form af en charmerende gammel havnefront. Foto: Ting Chen, CC BY-SA 2.0.

Efterspørgsel fra især erhvervslivet i det østjyske får nu Ryanair til at åbne en ny rute til Gdansk i Polen fra Aarhus Airport. Hvad enten du rejser i forretningsøjemed eller på ferie, er Gdansk et godt udgangspunkt for at rejse i det nordlige Polen med billeje.

Polens smukkeste by

Den nye rute til den polske havneby fa Ryanair er ikke kun interessant for de østjyske virksomheder, der har filialer, kontorer og produktion i Polen. Der bor også mange polakker i Østjylland, flere end noget andet sted i Danmark, og i Aarhus Airport forventer man, at denne kundegruppe også vil tage godt imod den nye Ryanair-rute.

For øvrige rejsende er Gdansk blandt andet interessant som rejsemål på grund af byens mange historiske seværdigheder og beliggenheden ved “Polens riviera” med en fin, lang sandstrand og en lang træmole. I Polen betragter man selv Gdansk som landets smukkeste by. Ikke mindst på grund af den gamle charmerende og farverige bykerne fra omkring 1400-tallet, hvor byen havde status af hansestad. Du kan bruge lang tid på at slentre rundt i den gamle bydels små sidegader.

Det er oplagt at leje en bil i Gdansk, da der ligger en perlerække af andre interessante seværdigheder og byer i området. Malbork, hvor du kan se verdens største borg (målt på areal), ligger for eksempel bare en times kørsel fra Gdansk. Du kan også besøge Slowinski Nationalpark, som er på UNESCOs verdensarvsliste og blandt andet byder på Europas største vandreklitter og et omfattende stisystem. For historisk interesserede er et besøg i nazisternes første koncentrationslejr, Stutthof, også en mulighed.

Bestil billeje i Gdansk

Uanset om du har brug for en lejebil til at komme direkte videre fra lufthavnen til et forretningsmøde, eller først vil leje en bil efter et par dages udforskning af byens seværdigheder, kan du brug søgemaskinen her på siden til at finde den billigste billeje i Gdansk.

Du skal blot angive, hvor og hvornår du ønsker at afhente bilen. Så giver søgemaskinen fra CarTrawler dig hurtigt en oversigt over de aktuelt bedste priser på lejebiler fra Avis, Hertz, Europcar og en lang række andre store og små biludlejere i lufthavnen eller byen.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *