Volkswagen Up! har siddet tungt på tronen som den mest solgte bil i Danmark, men må nu se sig overhalet af flere andre bilmærker. På listen fra januar er Peugeot 108 strøget helt til tops, mens Up! er gledet helt ned som nummer seks.

Ny favorit hjulper på vej af attraktive leasingtilbud

På listen over de mest solgte bilmodeller i Danmark fra De Danske Bilimportører har VW up! ligget helt i top siden august 2012. Men der er tilsyneladende ved at ske et skifte i danskernes bilsmag.

Ifølge tal fra Danmarks statistik blev der i januar solgt 16.438 nye personbiler i Danmark, og heraf var 1.134 Peugeot 108, mens “kun” nye 516 VW up! rullede ud på vejene.

“Januar brød tendensen med, at danskerne er begyndt at købe lidt større biler, da salget i de to mindste klasser steg igen, mens mellemklassebilerne faldt. Men efter kun en måned er der ingen grund til at tro, at den klare tendens fra 2014 mod større biler, skulle ændre sig,” siger Gunni Mikkelsen, direktør hos De Danske Bilimportører, til Jyllandsposten.

Hos AutoBranchen Danmark ser man ligeledes tegn på, at både virksomheder og private på grund af bedre økonomi igen har fået smag for de lidt større bilmodeller.

Bestil billig billeje i Danmark

Flere af de mest solgte biler er ofte er at finde i flåden hos biludlejningsselskaberne i Danmark og rundt om i verden. Hos mange biludlejningsselskaber kan du derfor leje bilmodeller såsom Up!, Golf og den populære model fra Peugeot. De er pålidelige, fleksible lejebiler, som kan tjene mange behov.

Har du selv brug for billig billeje i Danmark eller til at komme nemt omkring på en ferie i udlandet, kan du i søgemaskinen her siden hurtigt finde de billigste priser på billeje. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil, så får du hurtigt en oversigt over de aktuelt bedste tilbud på billeje fra både store og små biludlejningsselskaber.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *