Læg vejen forbi Porsche i Los Angeles for en unik køreoplevelse. Foto: David Villarreal Fernández, Creative Commons.

Et nyt ‘Porsche Experience Center’ har netop slået dørene op for gæster tæt ved Los Angeles Lufthavn. Som navnet antyder, er dette et oplevelsescenter hvor omdrejningspunktet er det tyske sportvognsmærke. Centeret som er den femte af sin slags i verden og det andet i USA, er en chance for at prøvekøre en række af Porsche’s kendte modeller.

Porsche Experience Center

Det nye Porsche Experience Center (PEC) knap 20 minutters kørsel fra Los Angeles Lufthavn handler dog ikke kun om biler, men tilbyder også faciliteter såsom mødelokaler, restaurant og café til afholdelse af konferencer, bryllupper og lignende.

For de fleste bilentusiaster vil det dog nok være muligheden for at sætte sig bag rattet i en af de kendte sportsvogne, som frister.

Før du sætter dig bag rattet, bør du måske prøve en af bilsimulatorerne på stedet. Har du så fået appetit på en mere, kan du ifølge Porsche vælge mellem otte forskellige udfordrende køreoplevelser. En offroad-road bane giver dig for eksempel chancen for at teste Porsche’s SUV-modeller som Cayenne og Macan.

Du skal være fyldt 21 år og have et gyldigt kørekort for at køre på PEC. Det er ikke nødvendigt at reservere tid på, men det anbefales dog.

Du kan finde mere information om Porsche Experience Center på den officielle hjemmeside her

Bestil billig billeje i Los Angeles Lufthavn

Du får nok ikke helt samme adrenalinsus som på PEC, men billeje er alligevel en sikker opskrift på en vellykket rejse i Californien. Skal køreoplevelsen være lidt ud over det sædvanlige tilbyder mange biludlejningsselskaber i USA desuden et bredt sortiment af SUV og luksuslejebiler.

Det nemmeste og mest praktiske er normalt at du afhenter din lejebil direkte i lufthavnen, så du slipper for at bekymre dig om offentlig transport. Brug søgemaskinen her på siden til at finde den billigste billeje i Los Angeles Lufthavn fra de mange forskellige udlejere.

Søger du en bestemt type bil, kan du med fordel begrænse prisoversigten ved hjælp af filterfunktionen.

Er det første gang, du skal på bilferie i USA? Så bør du tage et kig på vores tips til færdselsregler i USA

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *