Vil du undgå uforudsete udgifter på din bilferie, er det nyttigt at have et kort over betalingsveje. Skal du på bilferie i Europa eller USA, kan du her se en interaktiv infografik og få et hurtigt overblik over betalingsvejene, når du skal planlægge din tur.

Infografik med alle betalingsveje

Det er Sixt Biludlejning, som har lavet den nyttige infografik med alle betalingsveje i Europa og USA. Udover betalingsmotorveje inkluderer oversigten også steder, hvor du skal betale for at benytte broer og tunneler eller for eksempel betale en myldretidsafgift.

Den brugervenlige infografik er et nyttigt værktøj i planlægningen af din bilferie, da du nemt kan tjekke hvilke veje, du skal betale for at bruge. Så kan du tage afsted i sikker forvisning om, at du ikke løber ind i ubehagelige overraskelser i form af vejafgifter.

Se den nye infografik

På kortet skal du blot klikke det land, du ønsker information om. Så får du en oversigt med alle betalingsveje, og klikker du på en af disse får du yderligere oplysninger om pris, vejlængde osv.

Vil du forberede dig på din bilferie i udlandet, er det også en god ide at sætte dig ind i de lokale færdselsregler. Du kan med fordel læse vores guides til færdselsregler. Du finder links til disse under de enkelte lande.

Betalingsveje og billeje

Selvom du i de fleste lande stadig har mulighed for at betale med kontanter, er der nu til dags også mange betalingsveje, hvor opkrævningen af afgiften sker elektronisk. Det kan for eksempel være i form af et BroBizz-lignende system eller ved nummerpladescanning.

Spørg eventuelt din udlejer ved afhentningen af lejebilen, hvorvidt brug af betalingsveje er inkluderet i lejen, hvis det ikke er nævnt i lejebetingelserne. Dette tilbyder nogle biludlejningsfirmaer, mens typisk er det en udgift du selv skal dække. Nogle steder vil biludlejningsfirmaerne dog have udstyret deres biler med det nødvendige udstyr til det elektroniske betalingssystem på de lokale betalingsveje. Forhør dig hos din udlejer i forbindelse med udleveringen af din lejebil, hvis du har spørgsmål til, hvordan brugen af betalingsveje afregnes.

Bestil billig billeje til din ferie

Ligesom én samlet oversigt over betalingsveje gør det nemmere at planlægge din ferie, gør søgemaskinen her på Billeje.info det nemt at finde den billigste billeje.

Søgemaskinen fra CarTrawler sammenligner priser på lejebiler fra både store og små biludlejningsselskaber i lufthavne og byer i hele verden, så du hurtigt kan finde den bil, der passer bedst til dine ønsker. Brug eventuelt søgemaskinens filterfunktion til at indsnævre resultatet til bestemte selskaber eller biltyper.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *