SIXT biludlejning fortsætter fremgangen i Danmark og har øget omsætningen med 29 milioner i forhold til sidste år. Overskuddet blev på den rigtige side af 7 milioner. Ifølge Philip Schack fra SIXT rent a car har SIXT en markedsandel på ca. 30% af billeje i Danmark

Satser på billeje til virksomheder

I Danmark er det specielt EuropCar, Hertz Biludlejning og Avis rent a car som er de store konkurenter til SIXT og her vil man fremover have endnu mere fokus på at konkurrere med Europcar og Avis i at være bedst til biludlejning og mini-leasing.

SIXT har i dag  24 udlejningssteder i Danmark, og ligesom hos de fleste andre biludlejningsselskaber er udlejningskontoret i Københavns Lufthavn det største.

Philip Schack fra SIXT Danmark udtaler at fremgangen især skyldes de nye tiltag som langtidsleje af biler der har givet firmaet flere firmakunder. SIXT har også lanceret deres fordelsprogram til de små- og mellemstore virksomheder i Danmark. Som noget nyt kan du nu også leje varevogne i Danmark, et marked som EuropCar i mange år har været førende på.

Læs også: SIXT vasker din bil

Sixt Biludlejning blev startet i Tyskland tilbage i 1912 af familien af samme navn. I dag tilbyder selskabet udlejning i det meste af verden og råder over en flåde på mere end 200.000 udlejnings biler og varevogne.

Læs mere om SIXT og historien bag firmaet

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *