Viborg domkirke. Foto: Kim Hansen.

På mandag åbner Sixt Biludlejning to nye kontorer i det midtjyske: i Viborg og i Karup Lufthavn. Særligt erhvervskunderne har efterspurgt bedre muligheder for billeje i Midtjylland.

Efterspørgsel på billeje i Karup Lufthavn

I Karup Lufthavn hvor man i år kunne fejre 50 års jubilæum, betød ankomsten af det lidt ukendte flyselskab Danish Air Transport (DAT), at 2015 blev et år med stigende trafik mellem Karup Lufthavn og København. I vinterprogrammet øgede DAT antallet af afgange til 7, hvilket resulterede i en stigning i passagertallet på 30 procent i november. En vækst som ifølge lufthavnen fortsatte i årets sidste måned.

Den stigende trafik fra hovedstaden har ikke overraskende medført en øget efterspørgsel på billeje. Dette efterkommer Sixt Biludlejning nu med et nyt kontor i ankomsthallen, hvorfra der kan lejes et bredt udvalg af personbiler.

Bestil billeje i Karup Lufthavn

Har du brug for billig billeje i Karup Lufthavn? I søgemaskinen her på siden kan du nemt og hurtigt få en oversigt over de bedste tilbud på lejebiler fra alle biludlejningsselskaberne i lufthavnen.

Udover de kommende Sixt-kontor finder du således også Hertz, Avis, Budget og Europcar i terminalen ud for ankomsthallen. Vil du være sikker på at få den billigste pris på din lejebil, er det en god ide at sammenligne priser hjemmefra. Det gør du lettest i vores søgemaskine!

Du kan naturligvis også bruge søgemaskinen fra CarTrawler til at bestille din bil, hvis du hellere vil afhente den i Viborg. Sixt er ikke alene om at tilbyde billeje i den midtjyske domkirkeby, og også her kan det ofte betale sig at sammenligne priser for du bestiller.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *