Tesla Model S. Foto: David van der Mark, Creative Commons.

Går du med en drøm om at sætte dig ned bag rattet i en Tesla? Hos Sixt Biludlejning vil man gøre det lettere for Tesla-fans at prøve en af de berømte el-biler, før de eventuelt beslutter sig for et køb.

Lej, før du ejer

Sixt Biludlejning har bestilt 150 Tesla S-modeller, hvilket er verdens største enkeltstående ordre. Bilerne skal bruges til at lancere en række nye produktpakker, hvor du som kunde blandt andet får mulighed for at leje, før du ejer. Det er noget kunderne i stigende grad efterspørger.

“Vi har oplevet en stigende efterspørgsel efter at køre Tesla på mere fleksible vilkår og med mulighed for købsoption efter endt lejeperiode. Det giver kunden en chance for at opleve fordelene ved en Tesla inden køb”, siger Philip Schack, Adm. Direktør for Sixt.

Har du ikke planer om at købe din egen Tesla, kan du ifølge Sixt med fordel vælge MånedsLeje, som er uden købsmulighed, til en frapris på 9.995,- for en måneds leje.

Indkøbet af de mange luksus-elbiler er samtidig startskuddet til et nyt produktbrand, Sixt Luxury Cars, som i forvejen kendes fra andre lande.

Bestil en unik køreoplevelse med billej

Billeje er en oplagt mulighed for at teste en bils køreegenskaber, før et eventuelt køb. Der er dog også mange som benytter muligheden for at leje luksusbiler, når drømmen om en køreoplevelse ud over det sædvanlige skal udleves.

Mange biludlejningsselskaber har ligesom Sixt et udvalg af sportsvogne og luksusbiler i deres flåder. Det kan være din chance for at krydre ferien med en helt særlig oplevelse, ankomme til brylluppet med stil osv. Der er mange undskyldninger for at leje en lækker bil.

Brug søgemaskinen her på siden til at bestille den billigste billeje fra Sixt og mange andre biludlejere i hele verden. Brug eventuelt finterfunktionen til at indsnævre søgeresultatet, hvis du er på udkig efter en bestemt type bil.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *