Foto: Sixt.

Der er en stigende efterspørgsel på leje af biler og varevogne i Esbjerg. Det har fået Sixt Biludlejning til at flytte til et nyt udlejningskontor i hjertet af Esbjerg.

Esbjerg – en af de mest driftige byer i Danmark

Sixt satser på at tilbyde billeje til private kunder såvel som erhvervskunder i Esbjerg. De lokale erhvervsdrivende får for eksempel mulighed for at leje med op til 10 % rabat.

Det nye udlejningskontor åbnes i samarbejde med Extreme Car Parts samt ejer og bilekspert Thomas Nikolau, der vil vær ansvarlig for Sixt Esbjerg.

”Mit specialkendskab til biler samt ikke mindst lokalsamfundet er en markant fordel i samarbejdet med Sixt. Jeg ser frem til at udvide forretningen og få endnu flere Sixt-biler ud at køre i Esbjerg”, siger Thomas Nikolau i en pressemeddelelse.

Den nye adresse er:

Sixt Biludlejning Esbjerg
Spangsbjerg Møllevej 99
6700 Esbjerg

Sixt findes i mere end 100 lande verden over. Samlet set råder selskabet over mere end 175.000 biler, der kan lejes fra cirka 4.000 udlejningskontorer. Bilflåden inkluderer en bred vifte af køretøjer med alt fra elbiler, stationcars og varevogne til luksus- og sportsvogne.

Sådan finder du billig billeje i Esbjerg

Har du brug for en billig personbil eller varevogn i Esbjerg, kan du nemt og hurtigt finde og reservere den i søgemaskinen her på siden.

Ved at benytte søgemaskinen sikrer du dig samtidigt, at du får den billigste pris på din lejebil. CarTrawler-søgemaskinen, som dækker hele Damark og resten af verden, finder nemlig ikke bare de bedste tilbud fra Sixt, men også de andre biludlejningsfirmaer i området.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *