Grønland. Lej bil på Billeje.infoSnart kan du benytte lejebiler fra Sixt på Grønland.

Sixt Biludlejning kan snart tilføje endnu et land til sit verdenskort, når selskabet som det første internationale biludlejningsselskab den 1. juli åbner et udlejningskontor i Nuuk, Grønland.

Kunderne foretrækker kendte mærker

Åbningen på Grønland er ifølge Sixt en reaktion på en stigende efterspørgsel på billeje fra et stigende antal internationale turister og erhvervsrejsende på øen. De har hidtil været henvist til mindre lokale biludlejere, hvis de har haft brug for en lejebil på øen. Men fremover vil der altså også være mulighed for at leje biler fra et af de kendte mærker, hvilket mange kunder foretrækker.

“Etableringen af et internationalt biludlejningsselskab som Sixt har stor betydning for vores ø, hvor vi i disse år ikke bare oplever et stigende antal turister. På øen bor også mange udenlandske fagfolk, der har slået sig ned for en kortere eller længere periode for at arbejde i Grønland, f.eks. på olieboreplatforme. De har naturligvis ingen interesse i at købe bil her, men anskaffer sig en lejebil i stedet. Ligesom turisterne vil firmaerne dog gerne handle med et brand, som de kender hjemmefra og har tillid til. Det kan de fra den 1. juli 2013, når Sixt åbner i Nuuk,” siger Allan Juhl, som skal stå for den daglige drift af Sixts kontor i den grønlandske hovedstad.

At Sixt har en internationale profil, kan der ikke være nogen tvivl om. Biludlejningsselskabet er således tilstede i mere end 105 lande verden over med mere end 175.000 biler fordelt på cirka 4.000 udlejningskontorer. Flåden af lejebiler inkluderer alt fra elbiler og stationcars til luksus- og sportsvogne. Det forlyder ikke hvilke lejebiler Sixt vil tilbyde på Grønland, som med sit meget begrænset asfalteret vejnet udgør et specielt marked. Til trods for at der ikke er vejforbindelse mellem byerne, viser tal fra Grønlands Statistik dog, at antallet af personbiler er mere end tidoblet på knap 50 år. Der var pr 1. januar registreret 3.931 personbiler på Grønland.

Bestil billig billeje fra Sixt

Har du brug for en billig lejebil på Grønland eller et andet sted i verden? Så benyt søgemaskinen her på siden, hvor du nemt finder de bedste priser på billeje fra Sixt og alle de andre store internationale biludlejningsfirmaer samt mindre lokale biludlejere. Du behøver blot at vælge tid og sted, så finder søgemaskinen de aktuelt bedste tilbud på lejebiler, så du nemt kan vælge den bil, der passer til dine ønsker.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *