Sixt kontor København. Foto: Sixt.

Der er fart på hos Sixt, som i løbet af de sidste fire år er vokset til dobbelt størrelse med mange nye udlejningsstationer. Seneste skud på stammen er en ny station i København K.

20 udlejningsstationer i Danmark

Biludlejningsselskabet omsatte i 2016 for næsten 200 mio. kr. i Danmark, hvilket er en fordobling siden 2012. I følge Sixt har man samtidig mere end tredoblet overskuddet.

Der er dog ingen planer om at hvile på laurbærene hos Sixt, som har en vækststrategi. Det har indtil videre resulteret i 20 udlejningsstationer rundt om i landet og nu altså endnu en station i centrum af København.

“Vi er stolte over væksten, og vi fortsætter vores vækststrategi. Vi har udviklet Sixt trods flere bump på vejen som ændringer i registreringsafgiften og en kraftig øget priskonkurrence. Fremgangen skyldes en kundeorienteret tilgang til markedet, hvilket har resulteret i en øget kundetilgang fra både erhvervslivet og fra det private. Det er blevet populært at leje en bil for en kort periode. Leje er det nye eje,” udtaler Philip Schack, Administrerende Direktør i Sixt Danmark.

Du finder den nye udlejningsstation i Jeudans parkeringshus på Dr. Tværgade 4, 1302 København K.

Sixt er en international biludlejer, som tilbyder sine kunder adgang til mere end 175.000 biler ved cirka 4.000 udlejningskontorer rundt om i verden. Flåden rummer alt fra elbiler og varevogne til luksus- og sportsvogne.

Sådan finder du den billigste billeje i København

Sixt er naturligvis langt fra det eneste biludlejningsfirma som bejler til kunderne i hovedstaden. Søger du efter billig billeje i København på google, vil du se at udvalget er stort og nærmest uoverskueligt.

Derfor kan du med fordel bruge søgemaskinen øverst her på siden. Her kan du på én gang få en oversigt over de bedste tilbud på lejebiler fra alle udlejere. Så kan du hurtigt finde den laveste pris på den type køretøj i den periode, du har brug for.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *