Sixt biludlejning går op i sikkerheden, så de har forsynet alle danske lejebiler med et par vinterdæk, så de er klar til vinteren. Foto: Mrs. Gemstone

Det er nok de færreste, som har glemt de sidste par års hårde vintre i Danmark. Det har man heller ikke hos Sixt Biludlejning.

Der er godt nok ikke noget lovkrav om vinterdæk ved kørsel i Danmark, men de færreste bryder sig nok om at trodse snemasserne på sommerdæk. Det mærkede Sixt Biludlejning da også sidste vinter, hvor både danske kunder og turister i stort omfang efterspurgte lejebiler med vinterdæk.

“Det er magtpåliggende at vores kunder kan få den sikkerhed de ønsker” udtaler Kasper Gjedsted, og fortsætter: ”Vi tager ingen chancer når det kommer til kundernes sikkerhed, og derfor har vi i år valgt at supplere vores nuværende lager af vinterdæk. Vi har sat millioner af kroner af på årets budget, ene og alene til dette formål.”

Gennemskuelige priser på billeje

Sixt Biludlejning vil dog stadig lade det være op til den enkelte kunde, at vælge om der skal være monteret vinterdæk på lejebilen eller ej.

“Det vil være unfair overfor kunderne, at have vinterdæk på bilerne hvis det er 15 grader og ingen sne i november måned. Vi vil have at vores priser er så gennemskuelige som muligt. Vi kunne naturligvis inkludere prisen for vinterdæk i den almindelige lejepris, men det mener vi ikke vil være fair over for de kunder, som ikke ønsker en bil med vinterdæk,” forklarer Kasper Gjedsted fra Sixt Biludlejning.

Mild vinter i sigte?

Den seneste sæsonprognose fra DMI, som dækker de kommende ca. tre måneder viser, at den gennemsnitlige temperatur i perioden oktober til december 2011 vil ligge på omkring 5,6°C. Hvilket er betydeligt mildere end samme periode sidste år (2,6°C).

Husk at hvad enten du vil leje en bil med eller uden vinterdæk, så er det her på Billeje.info du nemmest sammenligner priser på billeje fra alle biludlejningsfirmaerne i databasen. Prøv søgemaskinen øverst på siden og find den biludlejning, der passer bedst til dig.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *