TeslaDu kan leje Tesla og andre luksusbiler hos Sixt. Foto: Fukushima Bandaisan, Creative Commons

Sixt Biludlejning har netop lanceret en ny hjemmeside for kunder med hang til luksusbiler. Fremover kan du derfor finde alle biludlejningsfirmaets sportsvogne og andre luksuriøse biler samlet ét sted.

Sixt Sports & Luxury Cars

Normalt vælger de fleste af os at leje en bil for at løse et transportbehov til en konkurrencedygtig pris. Der er dog også tilfælde, hvor billeje ikke blot er et spørgsmål om at komme fra A til Z, men en mulighed for at få en mindeværdig oplevelse.

Det kunne for eksempel være et ønske om at ankomme med stil ved et bryllup eller en anden festlige begivenhed. Derudover er luksusbilleje også en populær måde at sætte prikken over i’et på en rejse i udlandet – som for eksempel en roadtrip i en convertible i Californien.

Mulighederne er mange og udleje af eksklusive lejebiler er da efterhånden heller ikke kun et tilbud fra niche-firmaer, men noget de fleste store biludlejningsfirmaer tilbyder. Hos Sixt har man således i flere år haft en række sportsvogne og andre eksklusive bilmodeller i sortimentet. Nu har man valgt at gøre det nemmere for kunderne at finde og bestille luksusbilleje med en ny hjemmeside, Sixt Sports & Luxury Cars, hvor man både kan bestille og få rådgivning.

Som kunde kan man på den nye side søge efter luksusbiler udfra kriterier som lokalitet og motorkraft. Blandt bilmærkerne du kan vælge fra hos Sixt er Audi, BMW, Mercedes, Jaguar, Maserati, Ford Mustang, Porsche, Landrover og Tesla. Der er derfor næsten garanti for, at du kan finde en bil til at udleve drømmen om en ekstraordinær køreoplevelse.

Du finder den nye hjemmeside her

Bestil din lejebil online

Sixt er bare ét af mange biludlejningsfirmaer rundt om i verden, som har eksklusive biler i deres sortiment. Skal din næste bilferie være ekstra komfortabel? I tillæg til decideret sportsvogne og luksusbiler har de fleste større biludlejningsfirmaer en kategori af lejebiler, som er mere eksklusive end de billige modeller, men som stadig kan fås til en rimelig pris.

Bruger du søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden, kan du finde disse biler ved at filtrere søgeresultatet efter biltype, hvor du sætter flueben i ‘Luksus/Cabriolet’.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *