Car2go-biler. Foto: Richard Eriksson, Creative Commons

Car2go siger farvel til København efter blot 17 måneder. Delebilfirmaet nåede ikke den “den kritiske masse i efterspørgslen,” som var nødvendigt for at tilbyde servicen i hovedstaden.

Delebil-konceptet har ikke fundet fodfæste i Danmark

På firmaets hjemmeside angives manglende opbakning til car2go’s delebilservice som årsag til lukningen af afdelingen i København. Siden åbningen i september 2014 har car2go ifølge egne oplysninger fået omkring 8.500 medlemmer.

Det har dog ikke været nok til at skabe en “en bæredygtig og solid forretning” lyder forklaringen. Medlemmerne kan derfor kun benytte delebilservicen en måneds tid endnu, da der lukkes helt ned i København fra den 15. februar 2016.

Ligesom almindelig billeje har car2go slået sig op på at tilbyde en større grad af frihed og fleksibilitet til at komme rundt i og omkring København – vel og mærke på en økonomisk overkommelig måde i forhold til at eje sin egen bil. Til det formål har firmaet haft 200 delebiler i København, som altså har stået stille for længe ad gangen.

Car2go er dog ikke kun tilstede i den danske hovedstad. Firmaet er således også at finde i mange andre europæiske storbyer og vil fortsat udvide i USA, ligesom der er planer om at indtage Kina senere i år.

Brug for en lejebil i København?

Står du og har brug for en bil til at komme rundt i København eller ud af byen? Billeje er også et godt alternativ til både offentlig transport og egen bil.

Udvalget af biludlejningsfirmaer er stort i og omkring hovedstaden, så det kan virke næsten uoverskueligt at finde det bedste tilbud på en lejebil. Derfor kan du med fordel bruge søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder her på siden. I søgemaskinen får du hurtigt få et overblik over de billigste priser på billeje i København og kan vælge det tilbud, som passer bedst til dine behov.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *