Vil du have mest muligt ud af ferien på Malta, bør du leje en bil.

Hertz har netop annonceret, at deres datterselskab Thrifty Biludlejning står overfor en udvidelse på den populære ferieø Malta. For dig som kunde giver det fordele i form af flere udlejningskontorer rundt om på middelhavsøen samt et bredere sortiment af nye biler.

Gode placeringer for biludlejning

Når du lander i Malta Lufthavn vil Thrifty fremover være et af biludlejningsfirmaerne, du kan benytte. Derudover vil de være tilstede i Sliema by og Gozo havn. Alle steder er gode udgangspunkter for en ferie med billeje, hvor du kører omkring til øens skønne strande, historiske seværdigheder og charmerende byer.

Hertz, som i 2012 købte Thrifty i en millardhandel, har valg at overlade driften af Thrifty på Malta til deres franchise-partner United Garage. De har i årtier stået for driften af Hertz’ eget brand på øen og har åbenbart gjort det så godt, at Hertz også tør give dem ansvaret for Thrifty.

Thrifty Car Rental har på det seneste aktivt udvidet deres forretning i Europa. I skrivende stund er kæden tilstede i 49 lande.

Find billigste billeje på Malta

På en populær ferieø som Malta får Thrifty naturligvis skarp konkurrence. Det er blot en fordel for dig, som er på udkig efter den billigste pris på en lejebil. Det er desuden nemt at sammenligne de forskellige udlejeres bedste tilbud.

Det kan du gøre i søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden. Du skal blot angive hvor og hvornår, du har brug for din bil. Så giver søgemaskinen dig efter få sekunder en oversigt over de aktuelt bedste tilbud på lejebiler på Malta.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *