Uber-tjenesten har ikke ligefrem fået en varm modtagelse i Danmark, hvor taxatjenesten i dag for første åbnede op for kunder. En politianmeldelse og anklager om pirattaxikørsel har således domineret avisernes overskrifter, og det er ikke kun i Danmark at Uber møder modstand. Den utraditionelle taxa-tjeneste møder dog støtte fra et uventet sted, Budget Biludlejning i Danmark.

Byder Uber’s opgør med monopol velkommen

At taxa-branchen stritter hårdt imod Uber’s indtog i Danmark, mener Budget Biludlejning er et tegn på at Uber har fat i noget af det rigtige. Ifølge Kasper Gjedsted, adm. direktør Budget Biludlejning i Danmark trænger vi herhjemme nemlig til et frisk pust i debatten om billigere transportalternativer.

“Dyr transport med taxa og det offentlige er et fortidslevn, og vi byder opgøret med disse monopol-lignende tilstande velkommen. Vi oplever stor efterspørgsel på lejebiler, så der er helt sikkert et behov. Mange af vores unge kunder ønsker nemlig det nemme, bekvemme og billige valg når turen strækker sig længere væk end ‘rundt om hjørnet’, for så bliver du kørt til døren, når du vil – og til tiden.”

Kasper Gjedsted mener, at billeje og koncepter som Uber henvender sig til samme kundegruppe, som ikke længere gider være afhængige af skæve afgangstidspunkter, men heller vil have lejebilens fleksibilitet. Uber henvender sig dog ifølge Budget mest til kunder med behov for korte ture.

Avis/Budget er en af de største biludlejere i Danmark med over 2.500 biler og 145 medarbejdere.

Bestil billig billeje i Danmark

Er du på udkig efter et billigt og fleksibelt transportalternativ til offentlig transport og taxakørsel, er billeje oplagt. Særligt hvis I skal køre flere sammen og længere end bare lige rundt om hjørnet, kan billeje i mange tilfælde være billigere end at tage det offentlige. Det kunne for eksempel være en tur fra København til Jylland i juleferien, hvor I hverken ønsker at sidde stuvet sammen i overfyldte tog eller være afhængige af køreplaner. Med jeres egen lejebil har I friheden til at følge jeres helt egen tidplan og kan køre lige til døren.

I søgemaskinen øverst her på siden finder du nemt den billigste billeje i Danmark fra både store og små biludlejningsselskaber. Du behøver blot at indtaste hvor og hvornår, du ønsker at afhente din bil, så får du hurtigt en oversigt over de bedste tilbud. Huske også at hvis du kommer hjem på ferie i Danmark som udenlandsdansker, er det muligt at benytte ekstra billig billeje.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *