Toyota Auris. Foto: RL GNZLZ, Creative Commons.

Toyota solgte i 2013 hele 1,22 millioner eksemplarer af deres Corolla model, hvilket gør den til verdens mest solgte bil. Det viser en ny opgørelse fra analysebureauet IHS Automotive, hvilket er en stigning i Corolla-salget på fem procent i forhold til 2012.

Læs mere om Toyota lejebiler

Små biler mest populære i Danmark

Det er dog ikke kun sidste års salgstal, som giver Toyota Corolla placeringen som verdens mest solgte personbil. Toyota Corolla, som siden 2007 også har været kendt under modelnavnet Auris på nogle markeder, er således solgt i mere end 35 millioner eksemplarer siden den første udgave rullede af samlebåndet i 1966. Det er salgstal som overgår selv Volkswagen Type 1, men dækker dog over adskillige modelgenerationer af Corolla’er.

Toyota Corolla (Auris) har dog ikke samme tag i de danske bilkøbere, som sidste år blot var den 29. mest solgte bil i Danmark ifølge Jyllandsposten. Det er dog ikke fordi Toyota ikke også er populær i Danmark.

Toyota Aygo

Mikrobilen Toyota Aygo har bedre tag i de danske bilkøbere. Foto: Klaus Nahr, Creative Commons.

Opgørelsen over de mest solgte biler i Danmark i 2013 viser, at danske bilkøbere foretrækker mindre modeller. Listens top 3 udgøres således af såkaldte mikrobiler, hvor Volkswagen up! vinder suverænt med 12.909 solgte eksemplarer efterfulgt af Toyota Aygo (6.272 stk.) og Skoda Citigo (6.015 stk.).

Toyota billeje i Danmark 

Bestil Toyota lejebiler online

Det japanske bilmærke er kendt for pålidelige biler med gode køreegenskaber, hvilket gør dem velegnet som lejebiler. Toyota-modeller som Auris og Aygo findes derfor ofte i flåden af lejebiler hos biludlejningsselskaber rundt om i verden.

Har du brug for billig billeje, kan du i søgemaskinen her på Billeje.info nemt finde den billigste billeje fra en lang række store og små biludlejere i hele verden.

Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at reservere en lejebil, så får du hurtigt en oversigt over de bedste tilbud på lejebiler i mange forskellige klasser.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *