Biler bliver skrotte i Malaga i Spanien

I 2012 vedtog den spanske stat at man igennem et skrot-program ville fjerne over 100.000 gamle biler som udgør en sikkerhedsrisiko på de spanske veje og specielt motorvejene. Vi kender sådan en ordning fra Danmark hvor man tidligere kunne få tilskud til at skrotte sin gamle bil. I Spanien er man godt i gang med at opnå sine mål, f.eks har man alene i Malaga fjernet over 12.000 biler.

Læs om skrotpræmie hos Borger.dk

I følge Costaposten har man alene i Malaga fjernet over 12.000 gamle biler, som er blevet udskiftet med nye og moderne biltyper. I artiklen oplyses det også at man på EU plan vil skrotte over 400.000 biler og at bilparken i EU nu har en andel af biler som er over 10 år gamle.

Lejebiler i Malga

Skal du leje bil i Malaga så vil du sjelænt opleve at få udleveret en gammel bil da de store udlejningsselskaber som Avis, SIXT og Budget udskifter deres flåde af lejebiler løbende. Dog skal du være opmærksom på at bestille du en lavpris billeje hos f.eks Firefly eller Goldcar så vil bilene ofte have kørt mange kilometer og have en del år på bagen. Hos billejeinfo kan du søge efter lejebiler fra stort set alle udlejningsselskaber i Malaga og i Malaga lufthavn. Du kan sammenligne priser og ledige lejebiler hos Auto Europe, Cartrawler, Holiday Autos og mange flere. Vil du vide hvilken type af lejebiler du kan leje i Malaga så se f.eks flåden af lejebiler hos Cartrawler.

Lagt de fleste som lejer bil i Andalusien afhenter deres bil i Malagalufthavn, læs mere i vores billejeguide om Malaga lufthavn

Læs også: Aldrig har billeje været så billig

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *