Den 6.500 kvadratmeter store tilbygning. Illustration: Billund Lufthavn.

Billund Lufthavn har haft en stærk vækst de senere år og har fået brug for mere plads til at betjene sine rejsende. Derfor udvides den jyske lufthavn i 2018 med en udbygning på terminalens øst-side.

Rettidig omhu

For at væksten kan fortætte i fremtiden, er det ifølge Billund Lufthavn vigtigt med god plads til passagerer og ansatte. Den nye tilbygning, “Multihuset”, på 6.500 m2 vil sikre lufthavnsterminalen en kapacitet på 1.800 passagerer pr. time.

I år nåede lufthavnen for første gang tre millioner passagerer, så en udvidelse er nødvendig.

“Vi ser i disse år en stor fremgang af erhvervs- og fritidsrejsende, som vælger Billund lufthavn til deres internationale rejser. På passagersiden slår vi i år alle rekorder, og hvis vi også i fremtiden skal være kundernes foretrukne valg, skal vi sikre, at vi har de nødvendige faciliteter til den vækst. For trafik avler trafik. Derfor starter vi nu”, fortæller udviklings-chef Anders Nielsen.

Det nye multihus som påbegyndes i foråret 2017, kommer blandt andet til at rumme et ekstra bånd til bagageudlevering, et udvidet spisestedet og kontorer til de kommercielle aktiviteter.

Biludlejning i Billund Lufthavn

Billund Lufthavn betjenes af en bred vifte af biludlejningsfirmaer: Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt og Enterprise. Har du brug for en lejebil, kan du bruge søgemaskinen fra CarTrawler her på siden til at finde priser på billeje i Billund Lufthavn fra alle disse firmaer på samme gang.

Er du på udkig efter tilbud på bestemte biltyper eller vil du kun benytte nogle bestemte udlejere, kan du med fordel benytte søgemaskinens filterfunktion til at indsnævre søgeresultatet.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *