Kroatiens kystUdforsk Kroatiens smukke kystlinje med billeje. Foto: Stu-bear

Danske turister er vilde med Kroatien. Ifølge Visit Croatia er antallet af danske overnatninger i Kroatien i årets første ni måneder således steget med næsten 20 procent i forhold til sidste år. Stigningen tilskrives til dels nye flyruter, som har gjort det nemmere for danskernes at rejse på ferie i Kroatien. Men anbefalinger fra familie og venner, som har været i Kroatien, er uden tvivl også medvirkende til at mange flere danskere rejser til Kroatien.

Det er især destinationer langs Kroatiens smukke 6.000 kilometer lange kystlinje mod Adriaterhavet, som danskerne valfarter til. Her finder de et behageligt middelhavsklima, en spændende kultur og ikke mindst et fornuftigt prisniveau i forhold til mange andre populære rejsemål i Middelhavsregionen.

Det er dog ikke kun danske turister, som har fået øjnene op for Kroatien som rejsemål. Ved en af verdens største rejsemesser, World Travel Market, i London har Kroatien således netop fået den prestigefyldte pris for årets bedste upcoming-destination i Europa. Prisen afspejler, at Kroatien i det forgangne år har klaret sig godt med en vækst på 23 procent i antallet af britiske gæster.

Find billig billig billeje i Kroatien

Blandt de mange populære rejsemål i Kroatien er for eksempel halvøen Split, Istrien, Zagreb og Dubrovnik. I søgemaskinen her på Billeje.info kan du bestille lejebiler i alle størrelser med afhentning i lufthavnene tæt på disse destinationer. Flyver du for eksempel billigt med Ryanair fra Billund til kystbyen Zadar, er det oplagt at kombinere med en billig lejebil. Bestiller du en lejebil i Kroatien hjemmefra, kommer I ikke blot let videre fra lufthavnen, men kan desuden komme nemt rundt i Kroatien i ferien og for eksempel besøge nogle af de mange smukke nationalparker, der findes i Kroatien.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *