Billeje i Escaldes

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Escaldes. I søgemaskinen herover kan du nemt sammenligne priser på lejebiler i Escaldes. Oplys blot hvilken periode du ønsker at leje bil i Escaldes, så vil du hurtigt få en oversigt med alle ledige biler og priser.

Escaldes i Andorra. Lej bil på Billeje.info

Escaldes i Andorra. Foto: Maria Rosa Ferre

Varme bade og wellness

Escaldes, også kaldet Les Escaldes, ligger som en østlig forstad til Andorra la Vella, Europas højest beliggende hovedstad. Escaldes er især kendt for sine varme kilder, som du selv kan opleve i byens spa-bade. Det kan være en dejlig afslutning på dagen, hvis du er på skiferie i Andorra.

Som rejsemål er det da også især den korte afstand til gode skiområder, der gør Escaldes populær. Ligesom det gælder for resten af den lille republik i Pyrenæerne, kommer mange besøgende dog også til Escaldes for at shoppe. På grund af de meget lave skatter er der gode muligheder for at gøre et godt køb, og udvalget af mærkevare-butikker er stort.

I selve Escaldes er hovedattraktionen det store spa-center, Caldea, der efter sigende er det største af sin slags i det sydlige Europa. Ved første blik ligner den høje, spidse glasbygning en katedral, men indenfor åbenbarer sig en verden, hvor velvære og nydelse er omdrejningspunktet. Spa-centeret, der åbnede i 1994 har plads til over 2.600 gæster på en gang.

Rejser du til Andorra om sommeren, er Escaldes et godt udgangspunkt for med billeje at udforske resten af det lille land. Der er mange flotte vandrestier i de bjergrige landskaber. Har du en lejebil, er det nemt at udforske både naturområder og byer i Andorra.

Find den billigste billeje i Escaldes

Ligesom i andre af byerne i Andorra, har du i Escaldes mulighed for at benytte billeje fra forskellige biludlejningsselskaber som for eksempel Hertz, Europcar og Avis. For at leje en bil, skal du blot være i besiddelse af et gyldigt EU-kørekort og et kreditkort. Da Andorra er et af Europas mindste lande, kan det ofte komme på tale at krydse over grænsen til Frankrig eller Spanien. Har du planer om at forlade Andorra i din lejebil, bør du dog først tjekke betingelserne i din lejekontrakt.

I søgemaskinen her på Billeje.info kan du nemt søge efter den billigste billeje i Escaldes. Du behøver ikke selv tjekke præcis hvilke biludlejningsselskaber, der findes i byen. Du skal blot angive den ønskede lejeperiode. Så indhentes der automatisk priser fra de forskellige udlejere.

Hvis du ønsker at leje en billig bil i en anden by eller lufthavn i Andorra end Escaldes, er det naturligvis også muligt i søgemaskinen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Byer inden for kort rækkevidde

  • Canillo
  • Arinsal
  • La Massana
  • Ordino

Nyttige links

Andorras turistkontor

Find den billigste lejebil i Escaldes Find Billeje her --> Sammenlign priser her