Billeje i Kreta Lufthavn

Der er overordnet to lufthavne på Kreta, nemlig Chania lufthavn der har koden CHQ og Heraklion lufthavn der har koden HER. Hos Billeje.info finder du priser på biludlejning i begge lufthavne fra alle udbydere.

Kreta er en af de meste besøgte ferieøer blandt danske turister og mange vælger at bestille en billig billeje i Chania lufthavn på Kreta. At det netop er Chania lufthavn på Kreta hvor de fleste arrangere biludlejning skyldes alene den årsag at det er den lufthavn på Kreta med flest fly direkte fra Danmark. De fleste charterbureauer der flyver til Kreta benytte Chanria lufthavn og lavpris flyselskaber som Norwegian og Cimber Sterling flyver hver uge i sommer halvåret til Kreta fra bla. Billund og Kastrup lufthavn. Læs mere om ferieøen Kreta i Grækenland

Oplev Kreta med billeje

Vil du nyde friheden på din ferie er billeje på Kreta en oplagt mulighed. Der findes mange spændende udflugtsmål uanset om du er interesseret i historie, natur eller kultur. Du kan også benytte din lejebil til at besøge mange af de dejlige strande der ligger lidt væk fra de store turistområder.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Søg og sammenlign billeje i Kreta lufthavn med CarTrawler

På BillejeInfo samarbejder vi med billeje-søgemaskinen fra CarTrawler, som søger efter ledige lejebiler og sammenligner priser på billeje i Kreta lufthavn fra alle biludlejningsselskaber. Det er nemt og hurtig at få et overblik i søgemaskinen. Du indtaster blot i hvilken periode du vil leje bil, din alder og evt. om du vil aflever bilen et andet sted end i Kreta lufthavn. Tryk “søg billeje” og du vil få priser inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer. En fordel ved at bestille biller i Kreta lufthavn fra CarTrawler og andre søgemaskiner som AutoEscape og Holidayautos er at du altid kan bestille en billig selvrisiko annulering, hvilket betyder du er fuldt forsikret. Desuden kan du normalt afbestille din billeje i Kreta lufthavn helt op til 24 timer inden afhentning uden gebyr. Husk dog altid at læse betingelserne når du bestiller din billeje, for der kan gælde andre regler på special tilbud.

Kort med de to lufthavne på Kreta i Grækenland

De to lufthavne på Kreta ligger i hver sin ende af øen. Chania lufthavn ligger i den vestlige del af Kreta og Heraklion lufthavn på den østlige del af Kreta.

Kort over Chania lufthavn

Vis stort kort

Kort over Heraklion lufthavn

Vis stort kort

Læs mere om biludlejning andre steder i Grækenland
Kreta Lufthavn er også kendt som Heraklion Lufthavn. Der er to større lufthavne på øen Kreta, så hvis du har en rejse dertil, se da efter hvilken af de to, der ligger tættest på din endelige destination. Du kan også bestille billig billeje i Kreta lufthavn, og så er du fri for at tænke på afstande og rejsetider, da du simpelthen bare kan hoppe i bilen og køre til destinationen.
Heraklion lufthavn ligger i udkanten af byen Heraklion og er derfor ret central og nem at komme til og fra. Den har en størrelse, der gør, at det ofte bliver mere hektisk at befinde sig i højsæsonen, da flere og flere mennesker vælger at rejse til Kreta. Heldigvis er der planer om at udvide, og derfor kan der fortsat komme mange turister til Kreta.

Kreta er en ø i det græske øhav og ofte forbundet med strandferie og idyl. Det er meget typisk græske omgivelser på Kreta, og derfor får du altså en helt særlig oplevelse, næsten lige meget hvor du vælger at rejse hen på øen. Der er lækre strande overalt langs kysten. Desuden er der de små græske landsbyer, der udstråler den samme form for idyl, uanset hvor du befinder dig. Bestil billig billeje i Kreta lufthavn, hvis du gerne vil besøge både landsbyerne og de hvide strande langt hurtigere, end hvis du skal til at tage en taxa eller bus.

Kreta kan anbefales til turisten, der ønsker en afslappet ferie skåret af fra hverdagens stress. Både strandene og de idylliske landsbyer gør, at man helt glemmer arbejdet og stressen derhjemme.

Læs mere om øen Kreta.

Seværdigheder og attraktioner på Kreta

Som den ultimative seværdighed må de over 150 km. sandstrand nævnes som den første. Lige meget hvor du vælger at rejse hen på Kreta, vil du møde disse idylliske omgivelser, der giver dig muligheden for at nyde det græske hav i den skinnende sol.

Kreta er ydermere også fødestedet for den græske gud Zeus ifølge de græske myter. Stedet har derfor en helt uvurderlig betydning i forhold til historie og græsk kultur. Der er mange, der flere gange vender tilbage for at studere myterne om Zeus, men også om Minotaurus der gemte sig i labyrinten ifølge historien. Dette er en historie, som vi alle har hørt som børn, og derfor kan det gøre rejsen til Kreta lidt mere spændende, end man lige havde regnet med.

Selvom Kreta den dag i dag mest er kendt for sin unikke tiltrækningskraft for badegæster, så er der mere at se, end man lige tror. Da øen først blev græsk for knap 100 år siden, så har der været mange andre kulturer på øen inden da, hvilket har resulteret i en anderledes græsk ø. Med billeje i Kreta Lufthavn kan du direkte fra lufthavnen køre ud til de mange kulturer, der ligger spredt rundt på øen. Som førnævnt har der jo været en del igennem tiderne, og dette afspejles på denne blandede græske ø.

Transportmuligheder fra Kreta lufthavn

Når du ankommer til Kreta Lufthavn, så vil der alt afhængigt af sæsonen være enten rigtig mange mennesker eller også meget få. Da der ikke bor særlig mange mennesker på Kreta hele året, så er der derfor udenfor højsæsonen ikke særlige mange folk til at fylde lufthavnen ud. Normalt ankommer turister i højsæsonen, og her kan der godt være meget proppet. Dette gælder også for de transportmidler, som skal fragte de mange turister rundt på øen. Derfor kan det være en god idé at benytte sig af billig billeje i Kreta lufthavn, da dette vil spare dig for en masse tid.

Der er ingen toge på Kreta, og derfor skal man benytte enten bus eller taxa. Begge dele kan gå hen og blive både dyrt, besværtlig og tidskrævende, og derfor bør man overveje muligheden for at leje en bil fra Kreta Lufthavn, således at du slipper for problemer med transport, så snart du er landet.

Billig billeje i Kreta lufthavn

Billeje i Kreta Lufthavn er forbundet med frihed. Hvis du vælger denne rejseform, så er du fri for at skulle stresse med bustider, og på den måde kan du nyde din ferie 100 %. Der er ingen risiko for, at du ikke når de ting, du gerne vil nå, da en bil kan bringe dig omkring, som du ønsker.

Da der på Kreta er langt fra den ene ende til den anden, vil det tage lang tid at komme frem og tilbage i bus, hvis du gerne vil lære øen lidt bedre at kende. Alternativet er derfor igen billeje i Kreta, evt. fra Lufthavnen, som man med sikkerhed også vil opdage som en god ide efter kun et par dage på øen.

Gør dig selv fri for hverdagens stress og jag og bestil billig billeje i Kreta Lufthavn.

Find den billigste lejebil i Kreta Lufthavn Find Billeje her -- data-src=