Oslo Togstation

Velkommen til vores guide med informationer og gode råd om billig billeje på Oslo Togstation i Norge. Her finder du alt, du behøver at vide om at leje en bil på Oslo Togstation og kan i søgemaskinen ovenfor nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Oslo togstation

Togstationen i Oslo. Foto: John Erling Blad, Creative Commons.

Generelt om Oslo Togstation

Oslo Togstation, Oslo Sentralstasjon, er hovedbangården i Norges hovedstad og den største togstation i landet målt på antal rejsende.

De fleste norske fjerntog har Oslo som endestation, ligesom nogle afgange med Norges eneste højhastighedstog, Flytoget, starter her. Flytoget forbinder Oslo Lufthavn på Gardermoen og flere stoppesteder i hovedstads-området.

Togstationen som åbnede i 1980, er opført, hvor den tidligere Østbanestasjonen lå. Den gamle stationsbygning indgår i den nye hovedbanegård som et butikscenter.

Oslo Togstation som holder åbent fra tidlig morgen til sen aften, byder på en bred vifte af faciliteter. Udover billetkontor ligger her blandt andet butikker, caféer og internetcafe.

Find mere information om togstationen på Jernbaneverkets hjemmeside her

Skal du videre ud i hovedstaden eller andre dele af Norge, er der gode muligheder for at bestille billeje med afhentning nær togstationen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje på Oslo Togstation

I søgemaskinen øverst på siden kan du hurtigt finde den billigste billeje på Oslo Togstation fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med mest stillede spørgsmål i forbindelse med leje af bil (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Se alle vores guider om billeje-destinationer i Norge.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med særtilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje på Oslo Togstation i Norge, eksempelvis en kilometerbegrænsning. Læs derfor altid lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip når du er på jagt efter gode tilbud og priser er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil på Oslo Togstation, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil på Oslo Togstation Find Billeje her --> Sammenlign priser her