Inkl. i prisen med CarTrawler biludlejning

Her kan du finde gode råd om biludlejning hos CarTrawler.  CarTrawler er blandt verdens største formidlere af billig biludlejning og samarbejder med mere end 600 billeje-selskaber.

I nedenstående video kan du på 2 minutter få information om hvilke tinge der er vigtig at sammenligne og afklare når du lejer en bil. Videoen er på engelsk, men CarTrawler har også danske medarbejdere i deres kundeservice.

Inkl. i prisen med CarTrawler biludlejning

Billeje.info er formidler af billeje igennem CarTrawler hvorfor det altid er CarTarwler du skal kontakte hvis du har spørgsmål til din billeje. Nedenstående informationer er derfor oversat fra CarTrawlers hjemmeside, og vi tager forbehold for fejl.

Kontakt CarTrawler kundeservice 

Leje af udlejningsbil ved hjælp af CarTrawler søgemaskine skal være enkel og ligetil. Men som med de fleste transaktioner, bør du altid være opmærksom på vilkårene for service der indgår i din billeje, så der er ingen ubehagelige overraskelser.

Nogle mennesker kalder det Fine print, men for de fleste er det, hvor detalje af din bil leje er afklaret og forklaret.

Så hvad skal du være særlig opmærksom på i din leje betingelser, når leje en bil?

To almindelige leje politikker, der kan forårsage forvirring forholde sig til Fuel & Millage. (benzin/disel og kilometer inkl. i billejen). Vores tip er at tjekke fuel politikken i din leje bekræftelse eller voucher.

Brændstofs-politik

Return full (fuld tank) betragtes som den bedste værdi. Du kan finde flere detaljer om vores brændstofs-politik i denne video.

Kilometer inkl. i prisen

De fleste leje udbydere vil tilbyde ubegrænset kilometer som standard, men igen anbefaler vi at du tjekker dine lejevilkår for at være sikker, da det ikke altid er tilfældet. Disse finder du i søgemaskinen step 2. Skal du leje bil i Danmark, så er der store forskel på om du har adresse i Danmark eller i udlandet. Læs mere om billeje i Danmark eller som udlandsdansker.

Ekstra chauffør

Nogle biludlejningsfirmaer omfatte yderligere ekstra chauffører i prisen, andre kan opkræve et gebyr. Uanset hvilket billejeselskab du lejer igennem vil alle kræve at se kørerkort på samtlige charfører af bilen. Generelt skal du oplyse biludlejningsfirmaet, hvis der kommer til at være andre der skal kører bilen. Dette kan du gører når du bestiller din lejebil eller når du afhenter denne.

Lejekontrakt og betingelser

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at kontrollere betingelser på leje af din bil for at sikre din booking kommer ikke til at præsentere dig for eventuelle uventede afgifter.
Politikker og betingelser variere afhængigt af din valgte leverandør, så gør livet let og brug et par øjeblikke til at læse lejekontrakten igennem. CarTrawler samarbejder med mere end 600 biludlejningsselskaber i verden hvorfor der kan være stor forskel på lejebetingelser.

Få flere gode råd om biludlejening

Hvis du har spørgsmål, er det sandsynligt, at du finder et svar på CarTrawler support, så gør brug af Quick Search funktion. Du kan også finde mange svar i vores FAQ om billeje.

Se også video om:

Guide når du rejser med børn og lejer bil

Check liste når du afhenter din bil

Forsikring af lejebil hos CarTrawler

Bemærk at lejer du en bil hos CarTarwler eller et andet biludlejningsselskab, så anbefaler vi altid at du læser lejebetingelser godt igennem inden du godkender disse.

Find den billigste lejebil i Gode råd om biludlejning Find Billeje her --> Sammenlign priser her