Gode råd om biludlejning

Inkl. i prisen med CarTrawler biludlejning

Her kan du finde gode råd om biludlejning hos CarTrawler.  CarTrawler er blandt verdens største formidlere af billig biludlejning og samarbejder med mere end 600 billeje-selskaber.

I nedenstående video kan du på 2 minutter få information om, hvilke ting der er vigtig at sammenligne og afklare, når du lejer en bil. Videoen er på engelsk, men CarTrawler har også danske medarbejdere i deres kundeservice.

Inkl. i prisen med CarTrawler biludlejning

Billeje.info er formidler af billeje igennem CarTrawler, hvorfor det altid er CarTarwler du skal kontakte, hvis du har spørgsmål til din billeje. Nedenstående informationer er derfor oversat fra CarTrawlers hjemmeside, og vi tager forbehold for fejl.

Kontakt CarTrawler kundeservice 

Leje af udlejningsbil ved hjælp af CarTrawler søgemaskine er enkel og ligetil. Men som med de fleste transaktioner, bør du altid være opmærksom på vilkårene for service, der indgår i din billeje, så der ingen ubehagelige overraskelser er. Du bør med andre ord læse “det med småt” grundigt. Her redegøres desuden normalt for alle detaljer omkring din billeje.

Så hvad skal du være særlig opmærksom på i din lejebetingelser, når leje en bil?

To almindelige lejepolitikker, der kan forårsage forvirring forholde sig til er Fuel & Millage. (benzin/disel og kilometer inkl. i billejen). Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker brændstof-politikken i din lejebekræftelse eller voucher.

Brændstofs-politik

Return full (fuld tank) er som regel den løsning, som giver dig den bedste værdi. Du kan finde flere detaljer om brændstofs-politik i denne video.

Kilometer inkl. i prisen

De fleste biludlejere vil tilbyde ubegrænset kilometer som standard, men igen anbefaler vi, at du tjekker dine lejevilkår for at være sikker, da det ikke altid er tilfældet. Disse finder du i søgemaskinen step 2. Skal du leje bil i Danmark, så er der store forskel på om du har adresse i Danmark eller i udlandet. Læs mere om billeje i Danmark eller som udlandsdansker.

Ekstra chauffør

Hos nogle biludlejningsfirmaer er ekstra chauffører inkluderet i prisen, mens andre firmaer opkræver et gebyr. Uanset hvilket billejeselskab du lejer igennem, vil de alle kræve at se kørekort på samtlige chauffører af bilen. Generelt skal du altid oplyse til biludlejningsfirmaet, hvis andre end dig selv skal have mulighed for at køre bilen. Dette kan du gøre, når du bestiller din lejebil eller når du afhenter denne.

Lejekontrakt og betingelser

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt at kontrollere betingelser på leje af din bil for at sikre din booking kommer ikke til at præsentere dig for eventuelle uventede afgifter.
Politikker og betingelser varierer afhængigt af din valgte leverandør. Så gør det let for dig selv og brug et par øjeblikke til at læse lejekontrakten godt igennem. CarTrawler samarbejder med mere end 600 biludlejningsselskaber i verden, hvorfor der kan være stor forskel på lejebetingelserne fra udlejer til udlejer.

Få flere gode råd om biludlejening

Hvis du har spørgsmål, er det sandsynligt, at du finder et svar på CarTrawler’s side med Ofte stillede spørgsmål, hvor du kan søge i svarene. Du kan også finde mange svar i vores egen FAQ om billeje.

Se også video om:

Guide når du rejser med børn og lejer bil

Check liste når du afhenter din bil

Forsikring af lejebil hos CarTrawler

Bemærk uanset om du lejer en bil hos CarTarwler eller et andet biludlejningsselskab, anbefaler vi altid at du læser lejebetingelserne godt igennem inden du godkender disse.

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!