I søgemaskinen fra CarTrawler her på siden kan du bestille en lejebil helt op til 1 time inden, du skal bruge den. Det er en mulighed for at være spontan eller for at løse et akut transportbehov. Men se her hvorfor det som regel dog er en fordel at reservere billeje til ferien i god tid.

Billigere

Du har hos de fleste biludlejningsfirmaer mulighed for at møde uanmeldt op for at leje en bil. Men rejser du for eksempel på ferie, er det værd at huske på prisens sammenhæng med udbud og efterspørgsel. Det vil sige, at du for eksempel op imod højsæsonen ofte vil opleve lejepriserne stiger efterhånden som bilerne bliver booket, og der bliver rift om de sidste ledige.

Større udvalg

Der er typisk højere efterspørgsel på bestemte biltyper, som for eksempel minibiler eller familiebiler. Vil du have de bedste chancer for at få en god pris på den ønskede bilstørrelse, er det en fordel at bestille når udvalget stadig er stort. Det samme gør sig gældende, hvis du for eksempel gerne vil have en bil med automatgear. Hos de fleste biludlejere (i Europa) udgør disse kun en mindre del af den samlede flåde af lejebiler og kan derfor hurtigt blive udsolgt.

Ekstraudstyr

Når du booker din billeje i god tid hjemmefra, har du ofte flere muligheder for også at bestille ekstraudstyr som for eksempel en autostol eller GPS. Det fleste udlejningskontorer har kun et begrænset antal på lager, og bestiller du tæt på afhentningstidspunktet, er der større risiko for at alt allerede er reserveret til andre kunder.

Bestil online

Uanset hvor lang tid der er til, at du har brug for en lejebil, kan det altid betale sig at sammenligne priser fra de forskellige biludlejningsfirmaer for at få den billigste pris.

Bruger du søgemaskinen her på siden, slipper du for at tjekke udbud og priser hos hver enkel udlejere, men får én samlet oversigt med alle de bedste tilbud fra både store kendte firmaer som Avis, Europcar, Hertz og Sixt samt en lang række mindre biludlejere, der ofte også har gode tilbud. Brug eventuelt søgemaskinens filterfunktion, hvis du kun vil søge en bestemt bilstørrelse.

Er der noget du er i tvivl om i forbindelse med bestilling? Så tag et kig i vores FAQ – med ofte stillede spørgsmål om billeje

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *