Porsche Cayman, som nu er en del af flåden hos Europcar Prestige. Foto: jason goulding, Creative Commons.

Drømmer du om en køreoplevelse ud over det sædvanlige, giver Europcar Biludlejning dig nu chance for at sætte dig til rette i en eksklusiv Porsche lejebil. Det er første gang at Europcar inkluderer de nye prestigefyldte Porsche Cayman og Boxster S i deres bilflåde.

Eksklusive køreoplevelser hos Europcar

Tilføjelsen af to af de nyeste Porsche-modeller, Cayman og Boxster S, i det såkaldte ‘Prestige’-udvalg hos Europcar vil uden tvivl vække interesse hos mange bilentusiaster. Men du behøver dog ikke være Porsche-fan for at sætte pris på den uovertrufne køreoplevelse, der venter dig i en det tyske bilmærkes eksklusive biler.

Billeje er ikke blot en billig og nem måde at komme omkring, når du rejser, men er i de senere år også blevet en mulighed for prøvekøre nogle af de mest spændende og innovative bilmodeller såsom elbiler og altså eksklusive sportsvogne.

Skal du på en helt særlig ferie med den eneste ene, eller har du blot lyst til at udleve en gammel drengedrøm, er det nye eksklusive billejetilbud tillokkende. Hos Europcar ser man da også en oplagt anledning den kommende tid til at leje en Porsche.

“Porsche er et af de varmeste navne i elite motorsport, og nu kan vores kunder sætte sig til rette bag rattet i en af disse eftertragtede biler på Valientinsdag,” siger Ken McCall, administrerende direktør, Europcar UK Group.

Er du interesseret i at prøvekøre en Porsche, kan du også benytte et tilbud fra Porsche selv i Tyskland. Læs hvordan i indlægget Porsche tilbyder potentielle kunder billeje.

Bestil en eksklusiv lejebil online

Når du bestiller billig billeje i søgemaskinen her på siden, kan du vælge fra en bred vifte af bilklasser. Det omfatter alt lige fra de helt små kompaktbiler til eksklusive luksusbiler og sportsvogne.

Uanset hvilken type lejebil du søger, behøver du blot at angive hvor og hvornår, du ønsker at afhente din bil. Så finder søgemaskinen de billigste priser på billeje fra Europcar, Avis Hertz og mange andre biludlejningselskaber i hele verden.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *