Nu kan du leje en Porsche hos bilfabrikanten selv. Foto: Porsche AG.

Drømmer du om at køre en Porsche sportsvogn? Det er de færreste af os forundt at selv eje en Porsche, men med billeje har du alligevel mulighed for at sætte dig bag rattet i en af de legendariske Porsche-modeller og få opfyldt drømmen om en eksklusiv køreoplevelse. Porsche AG har på en række udvalgte lokationer nemlig et billeje-tilbud til potentielle kunder og fans.

Her kan du leje en Porsche

Muligheden for at leje en Porsche er et resultat af projektet ‘Porsche Drive’, hvor biler fra den nuværende modellinje udlejes fra en time op til et maksimum på en uge.

Ifølge Porsche er dette tilbud et forsøg på at give en større gruppe potentielle kunder muligheden for at opleve det eksklusive bilmærke. Man forventer desuden at fans fra hele verden vil benytte muligheden for at opfylde drømmen om at køre en Porsche én gang i deres liv.

“Fascinationen af vores sportsvogne kan nu opleves med Porsche Drive”, sagde Bernhard Maier, Bestyrelsesmedlem for Porsche AG, i forbindelse med lanceringen af denne eksklusive billeje-oplevelse.

De Porsche-modeller, som er tilgængelige for udlejning, vil enhver bilentusiast kunne nikke anerkende til. Det inkluderer blandt andet Boxster, Cayenne og naturligvis den legendariske 911 Carrera. Vil du leje et af disse ikoner, skal du regne med en noget større lejepris end den, som du normalt finder i søgemaskinen her på Billeje.info. Derudover er det blandt andet en betingelse, at du er mindst 27 år og har haft dit kørekort i minimum 5 år.

Da Porsche åbnede for udlejning af deres egne biler i 2014, var det kun med afhentning og aflevering på Porsche Museum i Zuffenhausen, Stuttgart i Tyskland. Siden har ordningen dog bredt sig til adskillige lokationer i både hjemlandet og internationalt. Udover Tyskland kan du i dag således leje en Porsche fra udvalgte lokationer i Frankrig, Schweiz, Japan, Canada og USA.

Læs mere på Porsche Drive hjemmesiden her

Bestil eksklusive billeje online

Porsche’s egen udlejning er ikke den eneste mulighed, du har for at prøvekøre luksusmodeller og eksklusive sportsvogne. Der findes efterhånden adskillige biludlejningsselskaber, som har specialiseret sig i udlejning af sportsvogne og eksklusive bilmærker. Ligeledes har efterhånden de fleste af de store biludlejningfirmaer særlige klasser af lejebiler, som ofte inkluderer eksklusive sportsvogne. I Danmark tilbyder blandt andre Sixt Biludlejning eksklusive bilmærker, heriblandt Porsche.

Hvad enten du er på udkig efter en unik køreoplevelse eller blot har brug for billig billeje, kan du finde det i søgemaskinen her på siden. Søgemaskinen finder og sammenligner priser på billeje fra store og små biludlejere i hele verden, så du nemt kan finde den bedste pris på netop den type bil, som opfylder dine ønsker.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *