, Porsche tilbyder potentielle kunder billejeNu kan du leje en Porsche hos bilfabrikanten selv. Foto: Porsche AG.

Går du med en drøm om at køre i en Porsche sportsvogn? Det er de færreste forundt at sætte sig bag rattet i en af de legendariske Porsche-modeller som ejer, men med billeje kan drømmen om en eksklusiv køreoplevelse dog alligevel gå i opfyldelse. Porsche AG lancerer nu et nyt billeje-tilbud til potentielle kunder og fans ved firmaets hovedkvarter i Zuffenhausen.

Lej en Porsche i Tyskland

Den nye mulighed for at leje en Porsche er et resultat af pilotprojektet ‘Porsche Drive’, hvor biler fra den nuværende modellinje udlejes fra en time op til et maksimum på en uge.

Ifølge Porsche er dette nye tilbud et forsøg på at give en større gruppe potentielle kunder muligheden for at opleve det eksklusive bilmærke. Man forventer desuden at fans fra hele verden vil benytte muligheden for at opfylde drømmen om at køre en Porsche én gang i deres liv.

“Fascinationen af vores sportsvogne kan nu opleves med Porsche Drive”, siger Bernhard Maier, Bestyrelsesmedlem for Porsche AG.

Vil du leje en Porsche Boxster eller Porsche Cayman i én time, kan det gøres til priser fra 69,- Euro. For samme pris kan du desuden afprøve den nyeste tilføjelse til Porsche familien, Porsche Macan, mens det vil være lidt dyrere – fra pris på 99,- Euro i timen – at tage en tur i ikonet Porsche 911 som inkluderer 100 kilometer.

Bestilling, afhentning og aflevering af bilerne foregår på Porsche Museum i Zuffenhausen, Stuttgart i Tyskland. Læs mere på Porsche Drive hjemmesiden her

Bestil eksklusive billeje online

Porsche’s pilotprojekt er ikke den eneste mulighed, du har for at prøvekøre luksusmodeller og eksklusive sportsvogne. Der findes efterhånden adskillige biludlejningsselskaber, som har specialiseret sig i udlejning af sportsvogne og eksklusive bilmærker. Ligeledes tilbyder mange af de store biludlejningselskaber særlige klasser af lejebiler, som inkluderer sportsvogne. I Danmark tilbyder blandt andre Sixt Biludlejning eksklusive bilmærker, heriblandt Porsche.

Hvad enten du er på udkig efter en unik køreoplevelse eller blot har brug for billig billeje, kan du finde det i søgemaskinen her på siden. Søgemaskinen finder og sammenligner priser på billeje fra store og små biludlejningselskaber i hele verden, så du nemt kan finde den bedste pris på netop den type bil, som opfylder dine ønsker.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *