Porsche MacanPorsche Macan, nu en del af bilflåden hos Sixt Biludlejning. Foto: Richard Cabrera, Creative Commons.

Der er godt nyt fra Sixt Biludlejning til dig, som går med en drøm om at sætte dig bag rattet i en rigtig luksusbil. Sixt Biludlejning i Danmark har således udvidet deres bilflåde med flere biler i luksusklassen. Det drejer sig denne gang om den eksklusive firehjulstrækker Porsche Macan, som er en ægte luksus-SUV.

Stor efterspørgsel på luksusbilleje

Macan er den nyeste SUV-model fra Porsche med frontmotor og firehjulstræk. Den minder lidt om en mindre udgave af den kendte Cayenne med garanti for en sjov køreoplevelse både på asfalt og offroad. Det er dog de færreste, som selv har plads i budgettet til en Porsche Macan, der i Danmark har en vejledende pris på omkring 1,2 mio. kroner den almindelige udgave og 1,7 mio. kroner for turbo-udgaven.

Det betyder dog ikke, at der ikke er stor interesse for at prøve den nye SUV (forkortelse for ‘sport utility vehicle’) i Danmark. Hos Sixt Biludlejning har man i andre lande tidligere tilbudt leje af eksklusive bilmodeller med succes, og Adm. direktør for Sixt Biludlejning, Philip Schack, forventer, at danskerne ligeledes vil tage godt imod dette nye tilbud.

”Forbrugerne efterspørger luksusbiler og specialbiler i den absolutte særklasse. Syvcifrede priser og afgifter afliver for de fleste dog drømmen om en superbil i garagen. Nu kan du hos Sixt udleve drømmen om en Porsche i millionklassen”.

Vil du forkæle dig selv eller en du kender med en eksklusiv køreoplevelser, kan du leje en Porsche Macan hos Sixt Biludlejning fra 2.850 kr. pr. dag. Der er også mange som benytter en udlandsrejse til at udleve deres bildrømme. Læs for eksempel vores tidligere indlæg om en stigende interesse for leje af luksusbiler og sportsvogne i USA.

Bestil billeje fra Sixt online

Hvad enten du drømmer om en køreoplevelse lang ud over det sædvanlige, eller blot søger den billigste billeje i Danmark, kan du finde den i søgemaskinen her på Billeje.info.

Du skal blot angive hvor og hvornår du har brug for en lejebil, så finder søgemaskinen hurtigt den billigste billeje fra Sixt og en lang række andre biludlejningsselskaber i Danmark.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *