En af de golfbaner, du finder sydøst for Paris. Foto: Atout France / Frankrigs Turistråd

Île-de-France, regionen der omtrent er identisk med Paris’ udbredelse, er den region i Frankrig, hvor der spilles mest golf. Med billeje i Paris kan du få en ferie med både sport og kulturoplevelser.

Paris på verdenskortet for golf

Der ligger 71 anerkendte golfbaner og golfklubber inden for kort køreafstand af Paris, så uanset dit niveau, findes der en passende bane. Golfentusiaster vil kunne nikke genkendende til klubber som Le Golf National og Golf Hôtel de Mont Griffon. Førstnævnte som ligger vest for Paris ved Versailles, skal i 2018 være vært for Ryder Cup. Albatros mesterskabsbanen på Le Golf National, der er designet af arkitekterne Hubert Chesneau og Robert Von Hagge, har ry for at have et af de sværeste huller i verden, nr. 18 som ligger på en lille ø.

Sådan finder du den bedste lejebil til golfferien

Næsten uanset hvilken retning man kører fra Paris, findes der golfklubber. Nord for Paris ved d’Auvers-sur-Oise og d’Enghien-les-Bains; Golf de Mont Griffon, Golf de l’Isle Adam og Club du Lys-Chantilly. Kører du mod øst finder du Disneyland Paris og Golf Disneyland. Mod sydøst ved Fontainebleau; Exclusiv Golf du Chateau de Cely, Golf de Fontainebleau og Golf Du Chateau D’Augerville. Vest for Paris ved Versailles; den føromtalte Le Golf National. Sydvest for Paris Rambouillet; Exclusiv Golf de Courson Stade Français og Golf des Yvelines

Kombiner golf og fransk livsstil med billeje

Det er dog naturligvis ikke kun det store udvalg af golfbaner i verdensklasse, som gør Paris til et oplagt mål for din næste golfferie. En ferie i Paris Île-de-France byder også på rig mulighed for at udforske smukke slotte, nyde klassisk fransk gastronomisk og slutte aftenerne af på hyggelige jazzklubber.

Særligt hvis du har en golftaske at slæbe på, er en lejebil den nemmeste og mest komfortable måde at komme omkring til regionens golfbaner. Ellers kan du godt ende med at brug lang tid med offentlig transport, der som regel alligevel skal suppleres med en taxi for at nå det sidste stykke hen til golfklubben.

Find en billig lejebil i Paris

Udvalget af biludlejningsfirmaer er naturligvis stort i den franske hovedstad. Det kan derfor næsten virke uoverskueligt, når man gerne vil finde det bedste tilbud på netop den type lejebil, man har brug for til sin golfferie. Det er det dog ikke, hvis du benytter søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden.

Du skal blot angive, hvor og hvornår du har brug for billeje i Paris. Så finder søgemaskinen de billigste priser fra en lang række udlejere i og omkring den franske hovedstad. Du vil således med blot én søgning få tilbud fra store firmaer som Avis, Europcar, Hertz og Sixt, samt talrige mindre udlejere. Ankommer du med fly, kan det være en fordel at booke en lejebil med afhentning allerede i lufthavnen.

Er det første gang du skal på bilferie i Frankrig? Så læs vores guide med færdselsregler i Frankrig. Her finder du information om særlige færdselsregler, betalingsveje med mere.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *