færøerneUdforsk de fantastisk landskaber i eget tempo med billeje. Foto: Stefan Wisselink, Creative Commons.

Google Street View har efterhånden indtaget det meste af verden, men indtil nu er Færøerne blevet forbigået. Men takket være en lokal ildsjæl er der nu kommet hul igennem til internet-giganten, som har lovet at indlemme de nordatlantiske øer i det gode selskab.

Bidrag til Street View med billeje

Google Street View som giver mulighed for hjemme foran computeren at se og opleve gadebilleder i 360° fra lande i hele verden, bliver normalt til ved, at Google selv sender biler på gaden med kameraer. Men på Færøerne vil det i stedet være op til færingene selv og turister, at skabe Street View ved at låne de specielle Google-kameraer.

Holder du ferie med billeje på Færøerne, kan du derfor blive en del af det verdensomspændende projekt ved at låne en kamera til fastgørelse på din lejebil hos turistkontoret i Torshavn eller hos det færøske flyselskab Atlantic Airways.

Det var færøske Durita Andreassen, som ved at skabe sit eget SheepView360 (se eksempel herunder) lagde pres nok på Google til at inkluderer øgruppen i deres Street View, noget som vækker glæde på Færøerne.

Bestil billig billeje på Færøerne

Vil du have mulighed for at se mest muligt af den smukke øgruppe, kan det anbefales at benytte billeje på Færøerne.

Der er en god infrastruktur på Færøerne, og du finder mange biludlejningsfirmaer på Færøerne. På turistkontorets hjemmeside, www.visitfaroeislands.com, kan du finde vejledninger i at komme omkring i bil. Generelt er færdselsreglerne som du kender dem i Danmark, men særligt reglerne omkring tunnelerne er værd at kende på forhånd.

Brug søgemaskinen fra CarTrawler her på siden til at finde den billigste lejebil. Ofte er det nemmeste at bestille din bil med afhentning i Vágar Lufthavn, der ligger ca. 40 km fra hovedstanden Tórshavn.

Vil du kun se priser på bestemte bilkategorier eller fra bestemte udlejere, kan du med fordel benytte filterfunktionen.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *