Hertz Biludlejning udvider deres selvbetjeningsservice, som de kalder 24/7, hvor kunderne dag eller nat kan leje selskabets biler fra endnu flere steder og helt ned på timebasis.

Udvidelsen betyder ifølge Hertz Biludlejning, at flere af selskabets lejebiler fremover vil være tilgængelige tættere på kundernes bopæl eller arbejdsplads. 24/7-lejebilerne udstyres med teknikken, som gør at kunderne efter en online booking selv kan låse bilen op med et medlemskort og derefter finder bilnøglen inden i lejebilen. Til trods for at systemet i høj grad imitere delebilordningerne, som har været succesfulde i mange lande de senere år, vil det dog stadig være muligt at tale direkte med en Hertz-medarbejder fra lejebilen, skulle det vise sig nødvendigt.

Hertz 24/7 inkluderer allerede 35.000 lejebiler, som er tilgængelige fra 1.800 steder i USA, Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Spanien og Australien. Ved årets afslutning er målet at antallet af afhentningssteder skal være vokset til 2.000, og i 2016 forventer Hertz at der globalt vil være 500.000 Hertz 24/7 lejebiler.

“Hertz 24/7 er revolutionerende fordi det kombinerer teknologien og on-demand ydelsen kendt fra delebiler med den operationelle og logistiske kapacitet hos et globalt biludlejningsfirma og skaber en ny universel biludlejningsservice,” siger en talsmand fra Hertz.

Lever Hertz op til sine egne ambitioner vil flåden af 24/7-lejebiler i 2016 være mere end ti gange større end den samlede nuværende delebils-branche.

Bestil billig billeje fra Hertz

Selvom flere af de store biludlejningsfirmaer i den senere tid i nogen grad har taget delebilskonceptet til sig, og fremover vil tilbyde billeje fra flere afhentningssteder lokalt, er det for mange rejsende naturligvis stadig mest praktisk at bestille billeje med afhentning direkte i lufthavnen. Uanset om du foretrækker at billeje fra en lufthavn eller fra et afhentningskontor i en by, kan du i søgemaskinen her på siden nemt sammenligne priser på billeje.

Du skal blot angive det ønskede afhentningssted og dato, så finder søgemaskinen de bedste priser på billeje fra Hertz og en lang række andre biludlejningfirmaer, så du let kan finde den billigste og bedste lejebiler til dit behov.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *