Alfa Romeo - information om Alfa Romeo lejebiler

Alfa RomeoAlfa Romeos logo er tegnet af grafikeren Romano Cattaneo i 1910 og er inspireret af Viscontifamiliens våbenskjold med det røde kors og biscione (slangen der æder et menneske), der kan ses over den store port til slottet Castello Sforzesco i Milano.

Billig billeje med Alfa Romeo

Alfa Romeo – sammenlign priser på billeje og lej en billig Alfa Romeo på BillejeInfo Foto: Gabriele B.

Alfa Romeo – født til race

Den første model italienske Alfa Romeo producerede i 1910 var designet af Giuseppe Merosi, og kunne med en 4-cylindret 4-liters-motor nå helt op på 100 km/t. Fra starten gjorde Alfa Romeo sig da også gældende i racersport og sejrede således i det første automobil verdensmesterskab i 1925. Alfa Romeo’s tilstedeværelse og succes i motorløb har været med til at opbygge mærkets image som sporty og eksklusivt.

Alfa Romeo blev overtaget af Fiat Group i 1986, og i dag produceres ALFA Romeo i Torino og i Pomigliano d´Arco nordøst for Napoli.

Alfa Romeo som lejebil

Det er ikke kun i hjemlandet Italien, du kan benytte billeje til at prøvekøre en rap Alfa Romeo. Adskillige biludlejningsfirmaer har modeller fra Alfa Romeo som lejebil. Du kan foreksempel leje den aktuelle Alfa Romeo Giulietta, den er ofte placeret i gruppen af ‘luksuslejebiler’ eller ‘sportsvogne’. Brug søgemaskinen her på Billeje.info til at finde en billig Alfa Romeo lejebil, hvis du vil have en helt særlig køreoplevelse, eller blot vil køre med stil.

Fakta om Alfa Romeo

  • Grundlagt: 1910, Milan, Italien
  • Moderselskab: Fiat
  • Hovedsæde: Torino, Italien.
  • Adresse i Danmark:
    Fiat Group Automobiles Denmark A/S
    Hovedvejen 208
    2600 Glostrup

Søg priser på Alfa Romeo billeje

Lej en Alfa Romeo næste gang du skal leje bil. I søgemaskinen kan du sammenligne priser på billig billeje i alle byer og lufthavne verden over. Du kan læse mere om de forskellige lejebiler og bilmærker i søgemaskinen, og du har mulighed for at leje flere forskellige modeller fra Alfa Romeo og andre bilmærker.

Læs også mere om Alfa Romeo på bilproducentens officielle danske hjemmeside her

Du kan også følge Alfa Romeo på deres Facebook

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her -- data-src=