Udsigt fra Pico Ruivo på Madeira. Foto: John Kraus, Creative Commons.

Den store rejsehjemmeside TripAdvisor har netop uddelt deres ‘Travelers’ Choice™ awards’ for øer. Blandt de mere end 100 øer som er blevet bedømt, får den portugisiske atlanterhavsø, Madeira, en flot placering i Top 10.

Madeira – et ferieparadis

Prisen for Verdens bedste ø-destination går i år til Providenciales i Caribien, mens Madeira må tage til takke med en 6. plads. Portugals blomsterø slår dog adskillige populære rejsemål såsom Bali, Mauritius og Bora Bora.

Madeira opnår den flotte placering takket være øens enestående blanding af kulturelle seværdigheder i blandt andet hovedstaden Funchal og storslået natur, hvor de fleste har chancen for at opleve fortryllende udsigter fra bjergtoppe oven over skyerne.

Blomsterøen, kælenavnet for Madeira, er da også allerede et af danskernes favoritrejsemål, særligt i vintermånederne. Men Madeira er dog på mange måneder også et ideelt rejsemål resten af året, hvor der blandt andet er bedre mulighed for at nyde godt af de berømte havbade, der er hugget ud i klippen rundt om på øen.

Få meget mere inspiration til oplevelser på Madeira her på bloggen. Læs for eksempel om muligheden for at udforske delikatesser på Madeira med billeje

Bestil billig billeje på Madeira

Madeira er trods sin beskedne størrelse rig på seværdigheder og oplevelser, der indbyder til talrige udflugter med billeje. Har du en bil får du friheden til både at udforske de smukkeste landskaber og til at besøge de charmerende byer rundt om på øen, som byder på spændende kulturelle oplevelser.

Find og bestil din lejebil i søgemaskinen her på Billeje.info, hvor du nemt og hurtigt kan finde den billigste billeje på Madeira. Bestil eventuelt din lejebil med afhentning i lufthavnen.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *