Karnevalsdeltagere på Madeira. Foto: Porto Bay Events, Creative Commons.

Holder du vinterferie på Madeira, venter der dig i denne uge en oplevelse af de helt store: Det berømte Madeira karneval. Fra den 11. til 18. februar vil der således være fest og farver i Funchals gader, når den store folkelige begivenhed løber af stablen.

Oplev karnevalet på Madeira

Det årlige karneval på Madeira, Festas de Carnaval, samler folk fra hele øen i hovedbyen Funchal, hvor især de flotte parader er store tilløbsstykker. Her kan du blandt meget andet se hundredevis af kunstfærdigt udklædte sambadansere bevæge sig afsted i det store optog om lørdagen, ligesom der også er en mere uformel parade den næstsidste dag, hvor alle er velkommen at deltage, udklædt eller ej.

Programmet for karnevalet på Madeira inkluderer en bred vifte af aktiviteter med musik og opvisninger, men udover de officielle initiativer kendetegnes karnevalet også af de spontane fester, som afspejler øens traditioner.

Herunder kan du få et indtryk af den festlige stemning ved sidste års karneval på Madeira.

Du kan finde mere information om årets karneval på det officielle turistkontors hjemmeside her

Bestil billig billeje på Madeira

Det forestående karneval bare en af mange kulturbegivenheder på Madeira i løbet af året. Det rige kulturliv gør i kombination med den storslået natur et besøg på den portugisiske blomsterø til en uforglemmelig rejseoplevelse. Vil du opleve mest muligt i løbet af din ferie på Madeira, kan det anbefales det at benytte billeje. Du kan med fordel bestille din lejebil med afhentning i Madeira lufthavn, så du nemt kommer frem til dit hotel.

Benyt billeje-søgemaskinen her på siden, hvor du nemt og hurtigt kan sammenligne priser på lejebiler fra biludlejningsselskaberne på Madeira, og finde den lejebil, som passer til dine behov og ønsker til den bedste pris.

Læs også: Oplevelser på Madeira i lejebil

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *