Madeira levadaLevada på Madeira. Foto: Yvo1975du77, Creative Commons.

Vinteren nærmer sig med hastige skridt og snart er den gode danske sommer blot et fjernt minde. Men rejser du til Madeira i efteråret eller i løbet af vinteren, kan du lade batterierne op i et lunt, solrigt klima med masser af smukke naturoplevelser. Er du på Madeira fra 7-12. oktober har du sågar en enestående chance for at opleve, hvor meget natur den portugisiske atlanterhavsø faktisk har at byde på med eller uden lejebil, når der afholdes den årlige Naturfestival.

Madeira Naturfestival

Det er i år tredje gang, der afholdes en naturfestival på Madeira. Festivalen har til formål at promovere aktiviteter for turister i naturen og er derfor en god mulighed for at opleve de utrolig mange muligheder, der er for at holde en aktive ferie på Madeira.

Der er i forvejen mange af de besøgende på Madeira, som udforsker naturen og de smukke landskaber på vandringer langs de berømte levadaer. Men derudover vil du i løbet af festivalen kunne prøve kræfter med masser af andre aktiviteter andet både til lands og vands. I samarbejde med en bred vifte af turarrangører rummer festivalens program således udover vandreture blandt andet mulighed for at tage på hvalsafari, jeepsafari, ridning, mountainbiking, fuglekigning, klatring, dykning og surfing. Kort sagt aktiviteter for besøgende i alle aldre.

En del af festivalen består desuden af udstillinger i Funchal, hvor du kan få inspiration til oplevelser i naturen på Madeira. Desuden markeres ugen også samme sted med en mini-festival med traditionel kunsthåndværk og gastronomi.

Læs mere om festivalen og se det fulde program på den officielle hjemmeside her

Få et lille forsmag på de naturoplevelser, der venter dig på Madeira i videoen herunder, som er produceret i forbindelse med 2012-festivalen.

Festival på Madeira i 2015

Madeira er kendt for de mange forskellige events og festivaller, og hvert år udgiver turistinformationen en oversigt med de mest besøgte begivenheder. Skal du “først” besøge Madeira i 2015 eller vil du blot have lidt inspiration til din ferie har jeg skrevet et blogindlæg om hvad der sker på Madeira i 2015, her kan du læse lidt mere om de oplevelser som venter dig, med eller uden lejebil. Mest kendt er den store blomsterfestival som afholdes hvert forår.

Læs også Madeira er klar til den store blomsterfestival

Bestil billig lejebil på Madeira online

Uanset hvilke aktiviteter og steder du ønsker at opleve i løbet af din ferie på Madeira, er leje af bil en stor fordel. Med egen lejebil er det nemt at komme rundt til øens mange smukke områder og byer, og du slipper for at skulle følge bestemte udflugter, men kan i stedet suge indtryk til dig i eget tempo.

Madeira er et populært rejsemål, og der er derfor også adskillige biludlejningsfirmaer tilstede i blandt andet Madeira Lufthavn og i hovedbyen Funchal. Vil du have den bedste pris på din billeje, bør du dog bestille din lejebil hjemmefra.

I søgemaskinen her på siden kan du nemt finde den billigste lejebil i Madeira Lufthavn, da du hurtigt får en oversigt over de bedste tilbud fra både internationale og lokale biludlejere.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *